Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Volt egy kis csetepaté Norvégia és Oroszország között

Nagy Gábor

2017.02.01. 18:58

Diplomáciai adok-kapok Oslo és Moszkva között: bekérették a norvég külügyminisztériumba Oroszország oslói nagykövetét, tiltakozásul amiatt, hogy a norvég parlament több tagjától megtagadták a beutazási vízumot Oroszországba.
OSLO, 18:58

Diplomáciai adok-kapok Oslo és Moszkva között: bekérették a norvég külügyminisztériumba Oroszország oslói nagykövetét, tiltakozásul amiatt, hogy a norvég parlament több tagjától megtagadták a beutazási vízumot Oroszországba, írja az MTI.

Börge Brende norvég külügyminiszter bekérette Tejmuraz Ramisvilit, Oroszország oslói nagykövetét.

"Tiltakozásunkat fejeztük ki, és kijelentettük, hogy igazságtalannak és észszerűtlennek tartjuk Oroszország döntését. Felszólítjuk az orosz hatóságokat, vizsgálják meg újból ezt az ügyet, és őszintén reméljük, hogy sikerül megoldást találni, mivel hivatalos meghívásról van szó, melyet a szövetségi tanács (az orosz parlament felsőháza) külügyi bizottságának elnöke küldött a norvég parlament külügyi és védelmi bizottsága elnökének" – mondta Börge Brende.

Norvég sajtóinformációk szerint a képviselők a tervek szerint csütörtökön és pénteken látogattak volna Oroszországba, akik az európai uniós szankciókhoz csatlakozás miatt nem kaptak vízumot.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére