Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Záptojással akarják megdobálni Bezost a szuperjachtja miatt

888.hu

2022.02.19. 19:00

A hollandiai Rotterdam város lakói annyira elégedetlenek az Amazon alapítójával, Jeff Bezosszal és 485 millió dolláros szuperjachtjával, hogy sokan záptojást terveznek dobálni a milliárdos hajójára.

 

A Breitbart beszámolója szerint a hollandiai Rotterdam városának lakói nemtetszésüket fejezik ki Jeff Bezos Amazon-alapító szuperjachtjával, amelyet a város közelében építenek. Közel 5000 ember válaszolt a Facebookon egy eseményre, és több mint 16 ezren jelölték meg magukat „érdeklődőként”, hogy záptojásokkal dobálják meg a frissen elkészült hajót.„ A Facebook-esemény szerint:

Felhívás minden rotterdami lakosnak, vigyetek magatokkal egy doboz záptojást, és dobáljuk meg tömegesen Jeff szuperjachtját, amikor az áthajózik a rotterdami Hef-en.”

A Bezos elleni harag a jelek szerint abból fakad, hogy a milliárdos azt követeli, hogy a rotterdami történelmi Koningshavenbrug hidat, más néven a Hef-et teljesen szedjék szét és szereljék újra össze, hogy a 485 millió dolláros szuperjachtját, amelyhez saját „támogató jacht” is tartozik, ahhoz hogy a tengerre vihessék. A város polgármestere nemrég az Agence France-Presse-nek azt mondta, hogy a hajó csak a hídon keresztül tudna közlekedni.„ Bezos felajánlotta, hogy a holland Rijnmond című műsor szerint segít kifizetni a 145 éves híd szétszerelését. De nem meglepő módon sok lakos nem szeretné, ha egy történelmi műemléket csak azért bontanának le, hogy egy milliárdos hajóját elszállítsák. Pablo Strörmann, egy rotterdami lakos és a Facebook-esemény szervezője az NL Timesnak nyilatkozva:

Normális esetben ez fordítva van. Ha a hajód nem fér be egy híd alá, akkor kisebbre szabod – de ha történetesen te vagy a világ leggazdagabb embere, akkor csak úgy megkérsz egy önkormányzatot, hogy bontsanak le egy műemléket. Ez nevetséges.”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére