Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Zelenszkij nem biztos benne, hogy Putyin életben van

888.hu

2023.01.19. 14:00

Lehet, hogy az orosz elnök rákos és más súlyos betegségei is vannak, de nem igazán érdekli őt, mert halott.

 

A Világgazdasági Fórum davosi éves találkozóján január 19-én tartott online beszédében Volodimir Zelenszkij elnök kijelentette, hogy „nem teljesen biztos” abban, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök még mindig él és döntéseket hoz Oroszországban – írja a Kyiv Independent című lap.

 

Nem egészen értem, hogy kivel és miről kellene beszélni. Nem vagyok biztos abban, hogy az orosz elnök, aki néha megjelenik a greenbox-ban, valóban ő maga.”

– válaszolta Zelenszkij, amikor a béketárgyalások lehetőségéről kérdezték.

A greenbox, amelyre Zelenszkij utalt, egy olyan vizuális effektus technika, amelyet arra használnak, hogy megváltoztassák a hátteret egy videóban. Egyesek úgy vélik, hogy Putyin ezt használja a televíziós nyilvános szereplései során, hogy úgy tűnjön, mintha olyan helyekre látogatna el, ahol valójában nem lenne biztonságban.

Zelenszkij hangsúlyozta, hogy Ukrajna mindent megtett azért, hogy diplomáciai úton felszabadítsa területeit, de ez nem sikerült.

„A béketárgyalások még nem jelentenek békét. Ezt mindkét félnek el kell ismernie.” – mondta az elnök.

Az ukrán elnök ismételten felszólította partnereit, hogy biztosítsanak több katonai felszerelést az országnak, hozzátéve, hogy az ukrán légvédelem továbbra is gyenge pont, mivel hamarosan valószínűleg újabb orosz dróntámadások sorozatára kerül sor.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére