Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Zsarolásba kezdett Magyarországgal szemben a német igazságügyi miniszter

Sümeghi Lóránt

2017.09.09. 14:58

Ha Magyarország a migrációs válságban továbbra is ragaszkodik a konfrontációhoz, akkor szükség esetén meg kell vonni Magyarországtól uniós pénzeket - írja az MTI a dpa német hírügynökség szombat hajnalban megjelent interjújára hivatkozva, melyet Heiko Maas szociáldemokrata német igazságügyi miniszter adott.
BERLIN, 14:58

Ha Magyarország a migrációs válságban továbbra is ragaszkodik a konfrontációhoz, akkor szükség esetén meg kell vonni Magyarországtól uniós pénzeket – írja az MTI a dpa német hírügynökség szombat hajnalban megjelent interjújára hivatkozva, melyet Heiko Maas szociáldemokrata német igazságügyi miniszter adott.

Nagyobb nyomást kell gyakorolni azokra az országokra, melyek úgy gondolják, hogy az érvényes jog fölé helyezhetik magukat. Ha valaki megsérti a jogot, azt szankcionálni kell"

– vélekedett Maas.

A dpa azt írja: Maas nem akarja megengedni a magyar miniszterelnöknek, hogy az Európai Bíróság ítélete ellenére kitartson elutasító hozzáállása mellett a "menekültek" befogadása terén.

Ha valaki semmibe veszi a bíróság ítéletét, annak pénzügyi következményei kell, hogy legyenek." 

– húzta alá a német igazságügyi miniszter.

Mint ismert, az Európai Bíróság szerdán úgy döntött, elutasítja Magyarország és Szlovákia keresetét, melyben Budapest és Pozsony az Európai Unió miniszteri tanácsának a menekültek elosztására vonatkozó határozatának megsemmisítését kérte.

Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádióban kijelentette, hogy a bíróság ítéletét tudomásul kell venni, de

ez nem ok arra, hogy Magyarország megváltoztassa bevándorláspolitikáját, és nem fogom engedni, hogy Magyarországot bevándorlóországgá változtassák."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére