Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A fehérbõl feketévé lett német modell azt állítja, hogy fekete gyerekei lesznek egy fehér férfitõl

Horváth Tamás

2019.01.22. 22:00

Nem mindennapi történet.

A Martina Big művésznévre hallgató német modell és színésznő először azzal vált „híressé”, hogy óriási melleket csináltatott magának, majd 2017 januárjában még jobb ötlete támadt: eldöntötte, hogy ő márpedig fekete lesz.

A „rasszváltást” előmozdítandó melanint fecskendezett a bőrébe, illetőleg a száját és az orrát is plasztikáztatta.

Martina Big az új külsejére már több mint tízmillió forintnak megfelelő összeget költött el, de további beavatkozásokat is tervez, hogy minél hitelesebb afrikaivá válhasson.

A modell tavaly márciusban Kenyába utazott, ahol egy autentikus afrikai nevet is felvett, a weboldalán olvasható sorok tanúsága szerint az új neve Malaika Kubwa (Nagy Angyal).

Fehér házaspár, fekete gyerekek?

A hölgy a legújabban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy reggeli műsorban – a férje jelenlétében – arról beszélt, hogy mivel mindketten melanint fecskendeznek a bőrükbe, a születendő gyermekeik fekete bőrszínnel fognak a világra jönni.

A házaspár mindezt egy – a műsorban meg nem nevezett – orvosra hivatkozva állította. Elmondásuk szerint a szakember azt mondta nekik, hogy Martina óriási melleivel ugyanúgy fog tudni szoptatni, mint egy átlagos nő, illetve hogy a gyerekeik feketék lesznek.

Mondani sem kell, hogy a műsort követően felrobbant az internet, nagyon sokan tették egyértelművé, hogy a sötét színű pigmenteket tartalmazó injekciók nem írják át senki DNS-ét sem.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére