Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Buliztak a muszlim halal hentesek, ezért szenvedtek az állatok a vágóhídon

Bokor Gábor

2018.03.06. 20:09

Megúszta a börtönt az a két hentes, aki miatt a nyomozati anyag szerint rendkívül fájdalmas kínhalált halt két bárány egy brit vágóhídon.

A két vágóhídi mészáros, a 44 éves Kabeer Hussain és az 55 éves Kazam Hussein olcsón megúszta, hogy iszonyatos szenvedést okoztak több báránynak is. Mindketten az észak-angliai Thirsk városában dolgoztak a Bowood húsüzemben, ahol a muszlim saría törvény alapján készítették el a leölt állatok húsát.

Mind a ketten megúszták felfüggesztett börtönbüntetéssel, amiért táncoltak és énekeltek, miközben leölték a bárányokat. A leedsi bíróság kijelentette, hogy a figyelmetlenségükkel rengeteg állatnak okoztak kínhalált. Az üzemi kamerák felvételei alapján derült ki, hogy mind a ketten késekkel hadonásztak, táncoltak és üvöltve énekeltek az állatok előtt. A képsorokat az Animal Aid nevű állatvédő szervezet hozta nyilvánosságra.

Az eset hatalmas vihart kavart, többen az Európai Uniót kezdték szidalmazni, amiért engedik, hogy vallási okokból engedélyezzék az állatok helytelen módon való levágását. Howard Shah, az ügyészség képviselője szerint rengeteg bárány szenvedett feleslegesen a halála előtt. Úgy tudni, a két férfi képzett mészáros volt. 

A felvételeken feltűnik egy harmadik férfi is, aki az állatokat a mellső lábuknál fogva megemelte, majd bokszütéseket imitálva szórakozott a bárányokkal közvetlenül a leölésük előtt.

Kazam Hussein és Kabeer Hussain végül 580 fontos büntetést kaptak, valamint négy hónapnyi felfüggesztett börtönbüntetést. Az állatvédő szervezet munkatársa úgy fogalmazott, csalódott az ítélet miatt, hiszen az állatok kínzása teljesen értelmetlen volt és súlyosabb büntetésre lett volna szükség.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére