Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

ByeAlex besokallt: még soha nem tapasztalt a fővárosi dugókhoz foghatót

Prokaj Dávid

2021.07.20. 11:15

Nem minden médiaceleb meri kinyilvánítani nemtetszését a karácsonyi ámokfutásról.

 

Az előadóművész azonban a hétvégén megelégelte a budapesti közlekedés áldatlan állapotát, klaviatúrát ragadt, és megírta róla a velős véleményét:

 

Ha valakinek, akkor neki elhihetjük azt, amit írt. ByeAlex ugyanis még 2013-ban futott be az Eurovíziós Dalfesztiválon, melyet még Svédországban rendeztek meg.

Azóta pedig töretlen a sikere, folyamatosan járja az országot, a zeneszámai pedig folyamatosan a népszerűségi listák élén landolnak.

Többek között volt az X-faktor állandó zsűritagja is, ahol kendőzetlenül elszokta mondani a véleményét akkor is, ha éppen valami nem tetszik.

A Blikknek adott interjújában is így fogalmazott:

mindig megmondom az igazat, még akkor is, ha az nem tetszik másoknak, és nem érdekel, ki sértődik meg. Nem csomagolom be a mondanivalómat. Én így szocializálódtam, ezt hoztam otthonról, apám is nyers ember volt, viszont így a dicséret is tízszer többet ér.”

 

Arra a kérdésre, hogy őszintének tartja-e magát, így válaszolt:

Igen, és ezt is a családból hozom. Akkor is kimondtunk mindent, ha baj volt, mert ez a célravezető. Frusztrál a sumákolás meg a cseleskedés. Tudok füllenteni, de sokáig félrevezetni valakit nem, az nem megy.”

 

Ezúttal azonban az őszinteségét nem minden rajongója értékelte. Voltak, akik javasolták neki, hogy „panaszkodás” helyett üljön biciklire, hiszen így is rengeteg az autós a fővárosban.

A kommentelő elővette Karácsony Gergely közhelyszótárát, ugyanis hasonló tanácsokkal a főpolgármester szokta szórakoztatni a nagyérdeműt.
Az illető ráadásul azt is közölte az előadóművésszel, hogy ő be se engedné az autókat a „város központjába”.

Ezt ByeAlex nem tudta szó nélkül hagyni, üzent is a Nikolett nevű követőjének:

Sok dologban nem értek egyet azzal, amit az énekes képvisel, de az mindenképp elismerésreméltó, hogy ki mert szólni abból a közegből, amely hetek óta nem mer véleményt nyilvánítani a dugókról.

Pedig a fővárosi közlekedés az előadókat is érinti.

 

Borítókép: Facebook

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére