Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Demcsák Zsuzsa leoltotta, majd bevédte Schobert Norbit

Tóth Dalma

2017.02.08. 10:33

A mûsorvezetõnõ nem úgy gondolta azt, amit mondott.

Schobert Norbit napok óta támadják a kommentelők, miután egyik posztjában azt állította, hogy a cukor szinte ugyanolyan hatással van a szervezetre, mint a kokain. Ráadásul a posztjában összekeverte a kémiai vegyjelet és a képletet, amiért jogosan kapott hideget-meleget.

A TV2 reggeli műsorában felhívták Norbit telefonon. A fitneszguru magyarázkodásba kezdett, amire Demcsák Zsuzsa csak annyit reagált a legvégén, hogy "Norbi ne súlyosbítsd a helyzeted".

Később a műsorvezetőnő a Facebookon kifejtette, hogy nem úgy gondolta azt, amit mondott. Hozzátette, hogy ő soha egyetlenegy interjúalanyát sem alázza meg, és ő igen is kedveli Norbit, aki "azért fogalmaz keményen mert üzeneteket akar átvinni sok embernek." Szerinte emiatt nem szabad elítélni senki, a szándék a fontos, a fitneszguru szándékai pedig jók. Demcsák Zsuzsa szerint ő csak végezte a dolgát, kérdezett.

 

A posztot Norbi is megosztotta saját Facebook-oldalán és megköszönte a műsorvezetőnőnek, hogy kiállt mellette. Az étkezési tanácsadó azért megjegyezte, hogy szerinte évek múlva másképp fogjuk látni a cukor szerepét, szóval bebizonyosodik majd az igaza.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére