Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy 30 éves magyar nõé a Fertõ tóban talált feldarabolt holttest

888.hu

2018.05.08. 07:05

Korábban arról szóltak a hírek, hogy az áldozat egy szlovák nõ.

Osztrák lapértesülések szerint sikerült megállapítani annak a nőnek a személyazonosságát, akinek feldarabolt holttestét áprilisban találták meg a Fertő tóban Rusztnál.

Az eisenstadti ügyészség tájékoztatása szerint a brutális gyilkosság áldozata egy 1988-as születésű, magyar állampolgárságú nő volt. A gyilkosság elkövetését már korábban beismerte egy 63 éves bécsi férfi, Alfred U. – írja a Kisalföld.

Az osztrák rendőrség szerint a gyilkos csupán a nő keresztnevét ismerte, amely a médiában megjelent információk szerit Beáta volt. Korábban még olyan információk jelentek meg, miszerint a tóban talált holttest egy Bécsben tevékenykedő szlovákiai prostituálté.


A gyilkos ügyvédje szerint a férfi pánikba esett, és megfojtotta áldozatát. Az eddigi vizsgálatok szerint a férfi még aznap, saját bécsi otthonában ölte meg az áldozatát, a fürdőkádban feldarabolta, a testrészeket pedig egyesével vitte ki a Fertő tóhoz.

Továbbra is kérdés, hogy a korábban erőszakos bűncselekmények miatt jogerősen elítélt férfi miért került idő előtt szabadlábra.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére