Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy német érsek Schumachernél járt: "Ültem vele szemben, megfogtam a kezét, és õ rám nézett"

Csordás Bettina

2018.11.29. 08:08

Michael Schumacherrõl hosszú idõk óta szeretnének minél többet megtudni az újságírók és a rajongók. A Forma-1-es legenda 5 éve, egy síbaleset következtében súlyos agysérülést szenvedett, majd kómába esett. A Schumacher-család teljes hírzárlatot rendelt el a hétszeres világbajnok körül, nagyon kevés megerõsített információ lát napvilágot a baleset óta.

Schumachert jelenleg svájci otthonában kezelik. A német legenda ápolása heti 100 ezer fontnak, azaz 40 millió forintnak megfelelő összegbe kerül. Ennyiből fedezik a rá vigyázó 15 fős csapat fizetési költségeit, valamint az orvosi eszközök bérleti díját. A családnak viszont nem jelent gondot fedezni a költségeket, hiszen a hétszeres világbajnok vagyonát 650 millió euróra, átszámítva 203 milliárd Ft-ra becsülik.

A család svájci otthonában külön "kórházi" szobát rendeztetett be. Az otthoni környezet az orvosok szerint is kifizetődő a legenda számára, szerettei közelsége rengeteget segíthet neki a felépülésében.

Az állapotáról szinte teljes a hírzárlat. Most azonban egy német érsek nyilatkozott, aki két évvel ezelőtt járt a pilótánál.

Schumacher ágyánál időzött, amikor megpróbált a német pilótával kapcsolatba kerülni.

Ültem vele szemben, megfogtam mindkét kezét, és ő rám nézett. Az az arc, amit mindannyian ismerünk, az a tipikus Schumacher-tekintet egy kicsit élettel telibb lett" 

- mondta az érsek.

Az érsek szerint a legenda érzi, hogy szerető emberek veszik körül, de az állapota még mindig aggasztó. Elmondása szerint mindennap imádkozik érte.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére