Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elismerte a transzgender elítélt, hogy szexuálisan bántalmazta zárkatársait

Bokor Gábor

2018.09.07. 11:43

Két szexuális bántalmazást ismert be a magát csak Karen White-nak hívõ nõ, aki eredetileg férfi.

Véget ért a zaklatási és bántalmazási botrány a közép-angliai Wakefieldben működő New Hall női börtönben, miután átszállították a transzgender elítéltet, Karen White-ot. Az eredetileg férfinek született rab két vádpontot is beismert, többek között, hogy szexuálisan zaklatta és bántalmazta a vele egy körletben lévő rabokat. 

 

A leedsi bíróság megállapította, hogy White tavaly szeptember és november között követte el a szexuális bűncselekményeket. Christopher Batty bíró nem hozott ítéletet ebben az ügyben, a bíróság október 11-én tárgyalja tovább az ügyet, hogy részletesen kiderítsék, kiket bántalmazott a transzgender fogoly a rácsok mögött, továbbá pontosan milyen bűncselekményeket követett el. 

Ki kell értékelnünk, hogy mennyire veszélyes bűnöző"

– mondta a bíró.

Karen White két erőszakot és egy súlyos testi sértést ismert el, amiket a rácsok mögött követett el. 

A bíró azonban elrendelte, hogy a nemváltó rabot nem lehet visszaszállítani a női börtönbe, így a következő tárgyalásig legalább, de a jelek szerint azután is egy férfi fegyintézetben lesz elhelyezve. A brit törvények szerint, amennyiben egy transznemű személyt ítélnek el, az választhat, hogy a régi vagy az új, választott neme szerinti börtönbe helyezzék el. 

A hatóságok különösen vigyáznak arra, hogy a transzfoglyokat ne bántalmazzák a társaik, azonban a mostani eset is rávilágított arra, hogy az már meghaladja a képességeiket, hogy azt is megakadályozzák, hogy ők erőszakoljanak meg másokat. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére