Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gigabotrány a brazil seggszépségversenyen

Bokor Gábor

2018.11.07. 11:55

Két nõ és egy transznemû verekedett össze azon, hogy melyiküknek plasztikázott valójában az ülepe.

A brazil nagyvárosban, Sao Paulóban tartották az idei Miss Bumbum elnevezésű versenyt, ahol megválasztották az év legszebb fenekét. A 2018-as forduló különlegessége, hogy rajthoz, egészen pontosan színpadra állhatott egy transznemű versenyző is. Ám a botrány nem elsősorban miatta alakult ki. 

A zsűri hosszas tanakodás után a hétfő esti döntőben kihirdette, hogy 31 éves Ellen Santanának az ülepét tartják a legszebbnek. Ez a döntés megfeküdte 27 éves Aline Uva gyomrát: élő adásban odarohant Santanához, majd gyalázkodások közepette el akarta tőle venni a koronáját és a ráaggatott díszszalagot is. 

Én érdemlem a díjat és a koronát, az én 110 centis fenekem legalább teljesen természetes, ami nem mondható el Santanáról és a harmadik helyezett Paula Oliveiráról, aki ráadásul férfinak született, csak hat éve átműttette magát"

– mondta a második helyezett.

Aline Uva később az újságíróknak már higgadtabban elmondta, hogy ő a természetes ülepet képviseli, és nem tartja fair dolognak, hogy olyanok szerepelnek vele a dobogón, akiknek sebészek által faragott hátsója van. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére