Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Halálra éheztették csecsemőjüket a bolond vegán szülők

Bokor Gábor

2019.11.15. 15:18

Úgy gondolták, hogy a nyers vegán étrend jó lesz a baba számára is.

A harmincéves Ryan O'Leary és 35 éves párja, Sheila O'Leary rendkívül örültek, mikor másfél éve megszületett a gyerekük. A két szülő szigorú vegán étrendet folytat, kitartanak amellett, hogy nincs jobb annál, ha nem fogyasztanak semmilyen állati eredetű ételt. Persze mindenki úgy sanyargatja saját magát, ahogy akarja, de O'Learyék az újszülött gyerekükre is rákényszerítették ezt a fajta diétát, aminek tragédia lett a vége.

Ryan O'Leary és Sheila O'Leary

A múlt héten őrizetbe vették a párt a floridai Cape Coralban, mivel a kisfiú szeptember végén meghalt, kórosan sovány volt. Ennek oka egyértelműen az volt, hogy Ryan és Sheila csak nyers gyümölccsel és zöldséggel etette a csecsemőt. Mikor a gyerek meghalt, mindössze 17 font, azaz körülbelül 7,5 kiló volt, ami a Metro szerint egy hét hónapos gyermek súlyának felel meg.

A boncolás megállapította, hogy a kisfiú az alultápláltság, kiszáradás és az ezek okozta májelégtelenség miatt halt meg. A Cape Coral-i rendőrség beszámolója szerint Sheila azután hívta ki a mentőket, hogy észrevette, a gyermek hideg és nem lélegzik. A férj megpróbálta újraéleszteni a másfél éves áldozatot, ám nem járt sikerrel, a kiérkező mentők is csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A helyi rendőrség szóvivője elmondta, hogy a szülők két másik, három- és ötéves gyereke is rossz állapotban volt. Mikor rájuk találtak, a gyerekek rendkívül soványak, sárgák és sápadtak voltak, míg a foguk feketések voltak és nem fejlődtek ki rendesen.

A családom vegán életmódot folytat, csak nyers zöldséget és gyümölcsöt eszünk

– mondta a rendőröknek a gyermekét halálra éheztető anya, majd hozzátette, hogy olykor anyatejet is adott a kisfiúnak, azonban annak halála előtt egy hétig nem etette szilárd étellel, csak anyatejjel.

A két szülőt december 9-ig rácsok mögött tartják, sorsukról később döntenek, de az biztos, hogy bírósági tárgyalás és börtönbüntetés vár rájuk.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére