Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ők Hollywood közkedvelt, de pedofilbotrányba keveredett csillagai

888.hu

2021.05.28. 15:00

Mi a közös Kevin Spacey-ben, Stephen Collinsban és Woody Allenben azonkívül, hogy a filmes szakma sztárjai? Segítünk: mind a négyen pedofilvádakkal néztek szembe.

 

Stephen Collins

Az Amerika egyik kedvenc családi sorozatából, a Hetedik mennyországból és a Star Trekből ismert színész még 2012-ben vallotta be feleségének, hogy kislányokat molesztált. A színész és felesége terápiára ment, ahol a nő felvette a beszélgetéseket. Nem sokkal később, 2014-ben a hangfelvétel a rendőrséghez is eljutott. Bejelentették, hogy a színész egyik lehetséges áldozata már 2012-ben jelezte a hatóságnak az esetet. A kislány a zaklatás idején 11 éves volt.

Fotó: Wikimedia

 

Kevin Spacey

A #metoo mozgalom idején a kétszeres Oscar-díjas színész magánéletéről is lehullott a lepel, ugyanis abban az időben több mint 20 férfi vádolta meg szexuális zaklatással. Anthony Rapp azt mesélte, hogy a ’80-as években, amikor ő még csak 14 éves volt, Spacey szexuálisan zaklatta.

(Photo by New Line Cinema – Zupnik Cinema / Collection ChristopheL via AFP)

 

Woody Allen

A világhírű rendezőt és színészt korábbi felesége, Mia Farrow azzal vádolta meg, hogy molesztálta közösen örökbe fogadott lányukat, az akkor hétéves Dylant. Allen a vádakat azóta is tagadja, amit azért nehéz elhinni neki, mivel 1997-ben feleségül vette a szintén a színésznővel közösen nevelt másik lányukat, Soon-Yi Prevint.

Collection ChristopheL via AFP)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére