Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hosszú Katinka és Shane Tusup külföldön kibékülhetett egymással

Tóth Dalma

2018.03.21. 06:55

Az úszónõ nem cáfolta azon információkat, miszerint férjével elutaztak a trópusokra, hogy ott rendezzék kapcsolatukat.

A Blikk kedden közölt képeket arról, ahogy Hosszú Katinka és Shane Tusup közösen, beszélgetve távoztak a Duna Arénából. A fotókon mindketten boldognak tűntek és az is kiderült, hogy Tusup még hordja a jegygyűrűjét.

A lap most azt is megtudta, hogy a háromszoros olimpiai bajnok és férje a múlt héten nem volt edzésen. Mégpedig azért nem, mert az uszodai forrás szerint valahol a trópusokon nyaraltak, próbálták rendezni kapcsolatukat, és csak a napokban tértek vissza a közös utazásról.

A Blikk Hosszú Katinkát is megkérdezte, hogy valóban együtt voltak-e szabadságon. Az olimpiai bajnok úszónő nem cáfolta az értesülést, viszont kitérő választ adott. Mindebből arra a következtetésre jutottak, hogy a pár tavaly decemberben megromlott kapcsolata kap egy új esélyt.

A sportoló és edzője 2013 augusztusában házasodott össze. Egy ideig úgy tűnt, hogy elválaszthatatlanok, de tavaly novemberben erre rácáfoltak, a mai napig nem tudni, mi okozta a törést kapcsolatukban. November óta más utakon járnak, a karácsonyt is külön töltötték, külön laknak. Tusup megpróbálta visszahódítani szerelmét, január 11-én, az Év Sportolója Gálán például ma­gyarul kért tőle bocsánatot. Hosszú be is adta a válópert, azonban március elején Tusuppal közösen kérték a válóper szüneteltetését. Az olimpiai bajnok úszó hivatalosan továbbra is a férjét nevezte meg az edzőjének, azonban állítólag hónapok óta nem is dolgoznak együtt.

Azt még mindig nem tudni, hogy Hosszú Katinka mikor versenyez újra.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére