Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Íme a Blaha Lujza tér farkastörvényei

Pörge Béla

2017.04.12. 11:15

Jobb, ha részegen nem alszol el a földön. Hõsünknek azonban most szerencséje volt, mert a világ egyik legszerencsétlenebb tolvajával hozta össze a sors!

Így, április idusán eleve nem tűnik jó ötletnek a földön aludni, nincs még olyan jó idő, könnyen fel lehet fázni. Vagy ha mondjuk a Blaha Lujza téren, Budapest egyik moslékos vödrének a közepén tör rá az emberre az alvás, akkor valószínűleg ki is rabolják.

Ez történt kedden éjjel is, viszont a térfigyelő kameráknak és az 59 éves K. István szerencsétlenkedésének köszönhetően az alvó férfi megúszta a dolgot.

A kamerák ugyanis felvették az esetet, a Józsefvárosi Térfigyelő Központ munkatársai észlelték a bűncselekményt és azonnal értesítették a rendőröket — írja a police.hu.

Az elkövető vélhetően nem messze lakhat a tértől, így nem is ment el onnan, a kiérkező rendőröknek nem volt nehéz dolga, pedig K. István a bokorba dobta a zsákmányát.

A rendőrök a férfit elfogták, a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói kezdeményezik a férfi gyorsított eljárás keretében történő bíróság elé állítását.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére