Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Melegbotrányba keveredett Károly herceg

Horváth József György

2016.06.03. 10:08

A Globe ma­ga­zin fo­tók­kal bi­zo­nyítja, hogy a brit trón­örö­kös a férfi­a­kat sze­reti, és van is egy fi­a­tal meleg sze­re­tõje.

Elképesztő dolgokat állít a Globe magazin a legújabb számában. A lap szerint Károly herceg egy homoszexuális szeretőt tart, akivel sikerült is lefotózniuk. A képeken valóban egy Károlyra hasonlító férfi látható, de egyik sem olyan minőségű, hogy azt megdönthetetlen bizonyítéknak lehetne tekinteni.

A magazin ezek mellett azt állítja, hogy a meleg szeretőjével lebukó herceget csak azért nem hagyja el második felesége, mert mindennél fontosabb neki, hogy királyné legyen. De amint Károly trónra ül, már el is válik tőle Camilla.

Bár a botrány miatt állítólag II. Erzsébet királynő már komoly lépéseket tett és úgy határozott, hogy unokáját, Vilmos herceget nevezi meg örökösének. Így viszont Camilla soha nem lesz királyné.
A sztori hitelességét illetően érdemes mérlegelni, ugyanis a Globe magazin egy közismert bulvár-hazugsággyár. A brit királyi családot pedig kiváltképp utálják, és nem ez az első alkalom, hogy hamis híreszteléseket hoznak le a királyi udvar lejáratása érdekében. Többek között olyan botrányokat kavartak, hogy a királynő haldoklik, hogy Katalin is volt már ikerterhes, és Dianának van egy eltitkolt lánya.

A Globe mostani sztorija miatt állítólag komoly lépéseket fontolgat az angol királyi udvar, mert most minden határon túlmentek.

(Ripost)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére