Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Két román kiette a kecskét a berlini állatkertbõl

888.hu

2018.04.05. 13:29

Februárban történt, hogy két román vendégmunkás - akik idén januárban érkeztek Németország fõvárosába, Berlinbe, és amúgy építõmunkásként dolgoztak - behatolt a Hasenheide parkba, ahol több állat is szabadon kószál. Egyikük leölt egy kecskét, míg a másik õrt állt.

A Főtér román lapok beszámolói alapján azt írja, hogy a környéken lakó németek meghallották az állat halálhörgését, riasztották a rendőrséget, és a hatóságok elkapták a két 29 éves román férfit.

Az egyik gyanúsítottnál egy véres kést találtak, továbbá egy hátizsákot, amelyben állati lábak és egy pár véres kesztyű rejlett. A vizsgálat során kiderült, hogy az áldozat egy Lilly névre hallgató angórakecske volt, amely ráadásul három gidával volt vemhes.

Az egyik románt lopás miatt korábban már elítélték Németországban. A hatósági vizsgálatot elindították, a két vádlott bíróság elé került, ahol beismerték tettüket, bár arra hivatkoztak, hogy azért ölték le a kecskét, mert éhesek voltak, és a munkáltatójuk nem fizette ki a bérüket. A német bíróság szerdán meghozta az ítéletet: a büntetett előéletű románt tíz, tettestársát kilenc hónap börtönbüntetésre ítélte.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére