Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Közös videóban buzdít oltásra Michael Caine és Elton John

888 - MTI

2021.02.10. 15:30

Két idős brit világsztár, Elton John popénekes és Michael Caine színész közös videóban buzdítja a koronavírus elleni vakcina beadatására az időseket Nagy-Britanniában, ahol jelenleg a 70 év felettieket oltják.

 

A másfél perces, humoros klipben a 73 éves Elton John az oltásösztönző videóban való szereplésre pályázik a brit egészségügyi szolgálatnál (NHS), ahol azonban az igazgató nem találja elég jó előadónak, és felkéri, hogy próbálja meg eljátszani Michael Caine-t, de az énekes alakítása nem meggyőző. Végül személyesen lép színre a 87 éves Michael Caine, aki elnyeri a szerepet.

A próbafelvételek során mindkét pályázó színleg megkapja a Covid-19 elleni védőoltást, miközben Elton John azt hangsúlyozza, hogy az oltóanyagok minden biztonsági és minőségi előírásnak megfelelnek, és hogy minél többen oltatják be magukat, annál nagyobb esély van a járvány megállítására, Caine pedig arról beszél, hogy az oltás nem fájt.

A klipben rövid időre felcsendül Elton John I’m Still Standing (Még mindig talpon vagyok) című slágere, és elhangzik Michael Caine szállóigévé vált kedvenc kifejezése, a not many people know that (nem sokan tudják ezt). A színész még odaszúr a popsztárnak: kéri az igazgatót, „mondja el a másik fickónak, hogy nem ő nyerte el az állást”.

Nagy-Britanniában már 12,6 millió embernek adták be a vakcinát, és február 15-éig mindenkit szeretnének beoltani a négy elsőbbséget élvező kategóriában, vagyis minden 70 év feletti lakost. Vannak azonban olyan aggodalmak, hogy a vakcinációval kapcsolatos álhírek és összeesküvés-elméletek miatt egyesek nem akarják beadatni a védőoltást.

Azért szerettem volna részt venni ebben a filmben, hogy megmutassam az embereknek, milyen előnyökkel jár az oltás, miként véd meg bennünket és szeretteinket”

– idézte az NHS közleménye Elton Johnt.

Az oltáspárti reklámvideót a világsztárokkal a brit felsőház egyik tagja, Ara Darzi volt sebészorvos hozta össze, aki baráti viszonyban áll mindkét hírességgel. Az NHS közleménye szerint már a való életben is mindketten megkapták a védőoltást.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére