Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Semmi jót nem jósolt 2021-re Nostradamus

888.hu

2020.12.31. 13:00

Napviharok, zombik, földrengés, amit akarsz.

Az év végéhez közeledve visszatérő gondolat, hogy „ennél szarabb már nem lehet” (ez idén különösen igaz), aztán az újévből is eltelik pár hét, hónap és beüt a felismerés, hogy de igen, mindig lehet rosszabb. Na már most, ha Nostradamus 2021-re vonatkozó jóslatai beigazolódnak,

akkor az idei év egy finom kis simogatásnak tűnik majd.

A francia csillagász, orvos, gyógyszerész Nostradamust a világ leghíresebb jósaként tartják számon. A hívei szerint ő jósolta meg Adolf Hitler és Napóleon hatalomra kerülését, a holdraszállást, a világháborúkat, a szeptember 11-i terrortámadásokat, Donald Trump elnökségét és a jó ég tudja még miket.

A brit Express című portál szép kis gyűjtést dobott össze (ITT és ITT) Nostradamus 2021-re vonatkozó jövendöléseiből. Ezekből szemezgetünk most.

Zombi apokalipszis

Igen, jól olvasták. A francia próféta szerint 2021 az élőholtak éve lesz. A szövegek elemzései szerint Nostradamus úgy vélte 2021-ben orosz kutatók szabadjára engednek egy biológia fegyvert, amely zombivá változtatja az embereket.

Napviharok

Bolygónkat 1859 óta nem nem sújtotta komoly napkitörés, azonban ha Nostradamus igaza lesz, jövőre súlyos károkat okoznak majd napviharok.

Természeti katasztrófák

A természeti katasztrófák visszatérő motívumai a jósoknak, Nostradamus szerint jövőre, pontosan november 25-én egy rendkívül erős földrengés sújtja majd Kaliforniát.

Tök jó lesz!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére