Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Transznemû James Bondot szeretne Dominic West

Horváth Tamás

2018.12.30. 18:00

Az ír származású angol színésszel a Sunday Times közölt interjút még múlt vasárnap.

Úgy tűnik, nem lassít a hülyeségvonat, sőt egyre gyorsabban robog. Azok után, hogy az év elején szóba került, hogy a filmtörténelem egyik, ha nem a legférfiasabb karakterét, a brit titkos ügynök James Bondot egy női színész játssza el, most egy még elmebetegebb ötlet látott napvilágot, Dominic Westnek köszönhetően.

Az ír származású angol színésszel a Sunday Times közölt interjút még december 23-án. Az interjú fő apropója az volt, hogy a BBC legújabb sorozatában, a Victor Hugo híres regénye, A nyomorultak alapján elkészített Les Misérables-ben (Hugo könyvének eredeti, francia címe) Dominic West is szerepel.

A 49 éves színész azonban más témákra is kitért, többek között beszélt a következő James Bondról is:

Van egy nagyon vagány nő, aki a Colette című filmben egy színész feleségét játssza. A sereg villamosmérnökökből álló csapatának a századosa, a legmagasabb rangú transznemű katona a hadseregben. Õ egy gyönyörű szőke lány, aki szerintem simán lehetne Bond. Egy transznemű Bondra lenne szükség, hiszen a seregben is sok transznemű szolgál. Ideálisak, hiszen meg tudnak csinálni bármit.”

West fentebb a Jake Graf nevű színésznőre gondolt, aki eredetileg férfinak született, de 28 évesen nővé operáltatta magát.

A jelenlegi James Bond, Daniel Craig már csak egy Bond-filmben fog szerepelni. A mozikba 2020 elején kerülő film a huszonötödik lesz a sorban, de a huszonhatodikban már biztosan nem Craig fogja játszani a híres titkos ügynököt. Az utód kilétére minden bizonnyal még az új film premierje előtt fény derül.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére