Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Varázslással akarta elüldözni a londoni rendõröket egy ugandai nõ

Pörge Béla

2019.01.17. 06:35

Az ugandai nõ és egy ghánai férfi nemiszerv-csonkítást követett el. A jelenség egyre komolyabb mértéket ölt Nagy-Britanniában.

Egy ugandai nő fekete mágia segítségével próbálta meg elűzni a rendőröket és a mentőket, miután nemiszerv-csonkítást hajtott végre egy lányon a londoni házában – írja a Daily Mail.

A nő és bűntársa, egy 43 éves ghánai férfi, korábban egy boszorkány segítségét kérte, hogy az tartsa távol a hatóságokat a házuktól. A két afrikai nemiszerv-csonkítást hajtott végre egy lányon, majd később azzal próbálták megmagyarázni az áldozat sérüléseit, hogy a lány süteményt akart lopni a konyhában, de leesett és megütötte magát a szekrény sarkában.

A lány azonban elmondta, hogy mi történt vele, és az orvosok is megállapították, hogy az áldozat nemi szervét egy sebészkéssel vágták össze, nem pedig egy szekrény széle okozta a sérüléseket. Az ügy így a bíróság elé került, még nem zárták le.

Érdekesség, hogy az ugandai nő azt vallotta, hogy soha életében nem hallott még olyanról, hogy nemiszerv-csonkítás, egészen addig, amíg a kórházban nem mondták neki, hogy a lánnyal mi történt.

Nagy-Britanniában a nemiszerv-csonkítás nem számít egyedi jelenségnek, évente nagyjából 5000 ilyen esetet regisztrálnak. Rendszerint afrikaiak követik el ezt a bűncselekményt (1985 óta számít illegálisnak a nemiszerv-csonkítás az Egyesült Királyságban), azonban ritkán jut el vádemelésig az ilyesmi.

Külön segélyvonal van már a briteknél a nemiszerv-csonkítás áldozatainak

Nem, ez nem Közép-Afrikában történik. Nagy-Britanniában több mint 5000 nemiszerv-csonkítást dokumentáltak a tavalyi évben.

A fenti eset 2017-ben történt, az eljárás jelenleg is zajlik az ügyben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére