Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Zimány Linda: ha megkérne Ferenc, hozzámennék

Tóth Dalma

2016.07.07. 17:58

Zimány Linda ritkán ad interjút, mióta visszavonult a modellkedéstõl és ügyvédi pályára lépett, azonban a Hot! magazinnak most sikerült interjút készíteni a Britney Spears hasonmással.

Zimány Linda ritkán ad interjút mióta visszavonult a modellkedéstől és ügyvédi pályára lépett, azonban a Hot! magazinnak most sikerült interjút készíteni a Britney Spears hasonmással.

Linda élvezi a jogi pályával járó kihívásokat, még ha sokszor monoton is a munka. Ha fel szeretne töltődni, akkor hétvégén egy napot csak magával foglalkozik, majd újra beleveti magát a munkába.

Zimány Linda tudja, hogy mennyit kell dolgozni a sikerért, ezért tenni  szeretne érte. Most kevesebbet keres mint modellként, és megtanulta jobban értékelni a pénzt. Állítása szerint dúl a szerelem közte és Kedves Ferenc között.

Még nem került sor lánykérésre, de ha egyszer felteszi nekem a nagy kérdést, igent fogok mondani... ennél harmonikusabb kapcsolatban még nem éltem senkivel” 

– mesélte Zimány Linda.

A volt modell úgy érzi 30 éves korára megérett az anyaságra, ezért két éven belül gyereket szeretne szülni.

A gyerekvállalás előtt azonban mindenféleképpen hozzá szeretne menni Ferenchez, mert a családja ragaszkodik a hagyományokhoz. Előbb a házasság utána a gyerek.

Nekem fontos a család, és tényleg vágyom már egy kisbabára. Nem most azonnal, inkább két éven belül. Azt viszont meg kell előznie egy esküvőnek, a családom ugyanis ragaszkodik a hagyományokhoz, és nem szeretnék, ha a gyerekvállalás megelőzné a házasságot.”

– fejtette ki Zimány Linda.

Ha Lindának szerencséje lesz legközelebb a saját menyasszonyi ruhájában fog pózolni.

(Hot!)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére