Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Zombit fogtak a kentuckyi rendõrök

Horváth József György

2017.06.21. 23:38

Durván szétcuccolt hobó támadt az õt igazoltató rendõrökre Kentucky államban. Az eredetileg segíteni próbáló hekusok épphogy csak megúszták harapás nélkül. Megrázó videó következik.

A Kentucky államban található Lexingtonban két rendőr próbált talpra állítani egy ramaty állapotban lévő, kissé sem diszkrét morfinistát, aki társaival együtt egy helyi közért előtt csövelt, kiváltva ezzel a járókelők nemtetszését. A férfi először nem reagált sem a felszólításra, sem a rendőri segítségnyújtása. A szervek unszolása ellenére először lomhán mozogva hasra feküdt, majd ellenállt, hogy a rendőrök talpra állítsák.

Aztán hirtelen történt valami, és a Serenity nevű utcai dizájnerdrogon pörgő férfi ellentámadásba lendült, és megpróbálta megharapni az egyik járőrt. A férfit két sokkolóval próbálták leteríteni, kevés sikerrel. Először egy ablakot kiverve feküdt ki, majd új erőre kapva tovább csattogtatta állkapcsát a rendőrökre. Az egész jelenet olyan, mintha egy durvább Walking Dead epizódot néznénk. Jó szórakozást:

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére