Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Facebook szerint veszélyes Zuckerberg gondolatrendőrségénél dolgozni

888.hu

2021.01.13. 19:20

Miután határozatlan időre felfüggesztette Donald Trump, amerikai elnök fiókját, a Facebook arra kéri alkalmazottjait, hogy ne hordjanak semmi a cég logóval ellátott ruhát. Tudják, csak a biztonság kedvéért...

A Facebook nem sokkal Trump letiltása után arra kérte az összes dolgozóját, hogy ne viseljenek semmi olyat, amin a cég logója vagy bármi a cégre utaló jelzés látható, mert szerintük azzal veszélybe sodornák magukat az alkalmazottak – tudósított a Breitbart.

A hétfőn küldött körüzenetben azt írták, hogy „annak fényében, ami nemrégiben történt” arra biztatnák őket, hogy kerüljék az arculati elemekkel ellátott ruházat viselését „ezekben az időkben”.

Az üzenetet egy olyan platformon tették közzé, amelyhez több mint 566 ezer alkalmazottnak van hozzáférése.

Mark Zuckerberg, a Facebook ügyvezető-igazgatója egy Facebook-bejegyzésben értekezett Trump fiókjának felfüggesztéséről. Azt írta, „az elmúlt 24 óra sokkoló eseményei nyilvánvalóan azt mutatják, hogy Trump elnök arra kívánja felhasználni az elnökségéből maradt időt, hogy aláássa utódja, Joe Biden békés és jogszerű hatalomátvételét.”

Véleménye szerint Trump bírálás és elrettentés helyett támogatta a Capitolium ostromlóit, amivel nyugtalanították nemcsak Amerika, de az egész világ lakosságát. Azt írta,

azért távolították el Trump üzeneteit, mert azok hatása és célja - elbírálásuk szerint - az volt, hogy további, az ostromhoz hasonló eseteket provokáljanak.

Zuckerberg a múltbéli eseményekre is utalt, posztja szerint azért engedték eddig Trumpnak, hogy kinyilatkoztassa véleményét, mert mindenkinek joga van hozzáférni a „lehető legszélesebb körű” politikai megnyilvánulásokhoz, még akkor is, ha azok ellentmondásosak. Azonban „a helyzet alapjában véve megváltozott”, mivel

szerinte Trump arra használta közösségi oldalát, hogy „erőszakot szítson egy demokratikusan megválasztott kormány ellen”.

„Úgy gondoljuk – írja Zuckerberg -, hogy

túl kockázatos lenne megengedni Trumpnak, hogy használja a szolgáltatásunkat,

(...) amíg a hatalomátadás meg nem történt”.

Ezt nevezzük szólásszabadságnak 2021-ben. Ha Zuckerberg szerint oké, akkor maradhat és MEGENGEDI, hogy írjunk, de ha neki nem tetszik, akkor ez van, nincs mit tenni.

Mark Zuckerberg jelenleg orwelli léptékű gondolatrendészetet folytat.

És ezt semmilyen törvény nem tiltja neki...

Még.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére