Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

“Cancel Culture”: az új európai érték

888.hu

2021.07.05. 19:25

A pedofiltörvény Európai Tanácsban való tárgyalása a bizonyíték, hogy az Unióban is teret nyert a 'Cancel Culture'.

 

A pedofitörvény körüli vita maga is jól rámutat arra, hogy az EU-ból egy liberális klub lett, ahol csak a progresszív eszméknek van legitimitásuk – írta meg Rodrigo Ballester a corvinak.hu oldalon. Rodrigo Ballester a Mathias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhely vezetője szerint:

Ez az egész nem a törvényről szól: pár órával a vita kirobbanása után a magyar törvényjavaslat „egyértelműen diszkriminatív” lett és „ellentétes az Európai Unió összes (igen, az összes!) alapértékével”.

Általában hónapokig, ha nem évekig tart, amíg a Bizottság kötelezettségszegési eljárást indít, ám ezúttal elég volt nekik néhány óra is.

Az Európai Tanács érzelmi alapú politizálásából kitűnik az, amit a holland miniszterelnök is mondott:

Az a célom, hogy térdre kényszerítsem Magyarországot„

”Szégyellem, hogy emellett a fickó mellett ülök„ – jelentette ki diplomatikusan a holland miniszterelnök, miközben a kórus másik 16 tagja a Hungxit-ot zengett. Magyarország ugyanis megkérdőjelezett egy dogmát, és ennek tetejébe, még csak meg sem bánta azonnal égbekiáltó bűnét.

Az ha az Unió vezetése a politika tényszerű tárgyalása helyett érzelmi politizálásba kezd a MCC műhely vezetője szerint:

a ”cancel culture„ hivatalos megjelenését az EU legmagasabb szintjein.

Ballester hangsúlyozza azt is, hogy: Egészen orwelli a sokszínűségre hivatkozni, annak érdekében, hogy elnémítsunk egy országot.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére