Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ez gyors volt: a Facebook cenzúrája le is csapott kollégánkra a homofóbiát szétszedő cikkünk miatt

Forisek Ádám

2019.08.15. 16:24

Úgy tűnik, már a #acsaládazcsalád is gyűlöletbeszédnek számít. Üdv a XXI. században!

Mai nap folyamán publikáltuk „Homofóbia” nem létezik, ahogy homofóbok sincsenek című írásunkat, ezt pedig természetesen a Facebookon is megosztottuk, hiszen Zuckerberg szerint platformja minden véleménynek helyet biztosít.

Fodor-Horváth Zsófia kolléganőnket azonban mégis letiltotta 24 órára a cenzúragépezet, mégpedig a szokásos „gyűlöletbeszéd” vádjával. Kolléganőnk a következő kommenttel osztotta meg a cikket:

Nyugodtan merjük megosztani véleményünket. Nyugodtan írjuk ki a Facebookra, hogy #acsaládazcsalád, nyugodtan mondjuk ki, hogy a családot két apa, két anya, esetleg három apából lett anya nem alkothat.

Az üzenet világos: gyűlölködsz, ha a hagyományos, egy anyára és egy apára épülő családmodellt támogatod, és olyan tényszerű megállapításokat közölsz, miszerint homoszexuális párok ebből a modellből kiesnek. Véleményt se merj ebben az ügyben nyilvánítani. A Facebook majd megmondja neked, mit gondolj a családról.

Mindenesetre az örvendetes, hogy a cikkben megfogalmazottakat tökéletesen alátámasztották Facebook cenzoraihoz rohangáló jelentgetők. Mit is írtunk abban a cikkben?

Ha a liberálisokat tényleg érdekelné a szabadság, akkor az LMBTQ témakörét sem tabusítanák.

Igazából sikerült tökéletesen bizonyítani a megállapításunkat. Köszönjük, kedves szabadsághívő liberális felebarátaink! Talán ezért nem vesz titeket komolyan már lassan senki sem a nagyvilágban.

#acsaládazcsalád ;)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére