Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Google: nem karácsony van, hanem téli ünnep

Békési Marcell

2020.12.08. 17:01

A Google a világ minden táján azt az ünnepet hirdeti, amelyet az ottani kultúrkörben szokás ünnepelni, kivéve a keresztényeknél. Nálunk mindent hirdet, csak pont a karácsonyt nem.

 

Olvasónk szúrta ki ma, hogy a Google tett egy újabb lépést a karácsony – és az egyházi ünnepek – elleni háborúban. Boldog karácsonyt már tavaly sem mert kívánni emlékeink szerint, de legalább a „kellemes ünnepeknél” megragadt, és nem akarta újracímkézni a karácsonyt.

Idén ez megváltozott:

nincs többé karácsony, téli ünnep van.

A karácsony elleni háborút egyébként Omaba alatt kezdték el az amerikai liberálisok, arra hivatkozva, hogy „boldog karácsonyt!” kívánni sértő azoknak a kisebbségeknek, amelyek nem keresztények – mintha olyan sok hindu vagy muszlim élne az Egyesült Államokban –, emiatt a Nobel-békedíjas elnök egy idő után már csak „ünnekepet” és nem „karácsonyt” kívánt.

A szokást aztán Trump hozta vissza – amit le is fasisztázott a haladó média –, de most kérdéses, hogy a következő amerikai elnök – legyen az Trump, a papíron katolikus Biden vagy a hindu felmenőkkel rendelkező Harris – mit fog jövőre kívánni.

Ha esetleg valakiben felmerülne, hogy a Google csak azért kíván ünnepeket, mert olyan sok felhasználója van, hogy minden vallásnak meg akar felelni, eláruljuk, hogy a Google minden régióban különböző dolgokat kíván az embereknek, a muszlimoknak jelzi a ramadánt, a zsidóknak a jom kippurt, a hinduknak a diválít, a kínaiaknak pedig az ottani újévet,

a keresztényeknek viszont a fentiek mindegyikét, csak a karácsonyt és a húsvétot nem.

Nem, karácsony nincs, csak téli ünnep van.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére