Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Joe Biden és BLM támogató énekesnő körül tisztogat a Facebook

888.hu

2021.08.19. 12:00

Könnyek között fakadt ki közösségi oldalán a népszerű amerikai énekesnő, mert rasszista és sértő megjegyzésekkel illették őt és alakját. A videót követően a Facebook rögtön tisztogatásba kezdett.

 

A közösségi médiavállalat már eltávolította Lizzo Facebook- és Instagram-bejegyzéseihez fűzött sértő megjegyzéseket, és folytatja a „gyűlölködő” megjegyzésekről szóló jelentések folyamatos felülvizsgálatát”

– közölte a Facebook az TMZ-vel.

A megjegyzések eltávolítása mellett a Facebook tiltja azokat a fiókokat is, amelyek megsértik a vállalat közösségi irányelveit a gyűlöletbeszéd és a zaklatás tekintetében. A Lizzot megkörnyékező internetes trollhadsereget hamarosan eltávolítják”

– tették hozzá a források.

A popsztár múlt hétvégén fakadt ki egy közösségi oldalára feltöltött videóban, miután néhány troll rasszista megjegyzéssekkel illette őt, továbbá sértő észrevételeket tettek az alakjára.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lizzo (@lizzobeeating) által megosztott bejegyzés

Lizzo egyébként aktívan támogatja Joe Bident, és a BLM mozgalmat is.
Többek között egy olyan levelet is aláírt – többed magával, – amelyben követeli, hogy a rendőrségre fordított összegek nagy részét inkább a „fekete jövő” támogatására fordítsák.

A Breitbart cikkében megjegyzi: Lizzo hamarabb ejtett könnyeket az internetes trollok miatt, mint az Afganisztánban rekedt amerikai állampolgárok miatt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére