Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A WHO szerint a kínai vakcina is véd a vírusvariánsok ellen

888.hu, MTI

2021.05.20. 14:10

Minden oltóanyag, amelyet a szervezet jóváhagyott, valamennyi vírusvariáns ellen véd.

 

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) által jóváhagyott mindegyik vakcina minden koronavírus-variáns ellen véd – közölte csütörtökön a világszervezet, mindazonáltal óva intette az európaiakat attól, hogy elővigyázatlanul tervezzék meg külföldi utazásaikat.

Még ha javul is a járványhelyzet Európában, a nemzetközi utazásoktól egyelőre tartózkodni kell az újabb bizonytalanságok – különösen az Indiából kiindult új variáns – állandó fenyegetése miatt”

– jelentette ki Hans Kluge, a WHO európai igazgatója. Catherine Smallwood, az európai részleg rendkívüli helyzetekkel foglalkozó vezetője hangsúlyozta, hogy az Indiából kiindult variáns veszélyessége egyelőre nem ismert, és hogy a járványnak még messze nincs vége.

A WHO adatai szerint a Nyugat-Európától Közép-Ázsiáig terjedő térségben az utóbbi egy hónapban 60 százalékkal – 1,7 millióról 685 ezerre – csökkent az új megfertőződések száma.
„Biztató a tendencia, de továbbra is ébernek kell lennünk, mert ha újra nő a nemzetközi utasok száma, ha ismét óvatlanul engedélyezik a tömegrendezvényeket, akkor ismét súlyosbodni fog a járvány” – figyelmeztetett Kluge.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére