Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Magyar géppel magyar égre magyar karácsonyfa került

Bokor Gábor

2019.12.18. 20:35

A magyar, kétszemélyes, oktató és sportrepülőgépeket fejlesztő, gyártó és forgalmazó Magnus Aircraft Magyarország legnagyobb karácsonyfáját rajzolja Magyarország egére és a virtuális radarok képernyőjére 2019. december 18-án.

Vári Gyula főpilóta, Horváth Hanna, Faragó Pista és Fábián Gábor berepülőpilóták két Magnus Fusion 212 repülőgéppel kötelékben repülik le a speciális útvonalat, amelynek köszönhetően egy karácsonyfa forma lesz látható a repülőgépeket nyilvánosan élőben követő applikációban, a Flightradar24.com oldalon.

A vállalat belső szabályzata szerint a berepülő pilótáknak kötelező ’útvonal-repülést’ is gyakorolniuk, így ez a speciális alkalom is egyike az ilyen készségmegőrző gyakorlatoknak. A karácsonyfa törzse Pécsnél, míg a csúcsa Siófok magasságában látható, a teljes útvonal 358 km , több mint 20 fordulóval, és közel 2 órát vesz igénybe. A magyar fejlesztésű Fusion 212 kialakításának, szerkezetének és gazdaságos üzemeltetési igényeinek köszönhetően ideális oktatógép, mely alkalmas az upset recovery training (vagyis kontrollálatlan repülési helyzetek elkerülése) megnevezésű, baleset-megelőzési céllal létrehozott nemzetközi programban való felhasználásra is – olvasható az Airportal cikkében.

„Jelenleg nincs igazi versenytársunk” – Magnus Aircraft, a magyar világsiker

Az interjú előtt úgy vélem, hogy érdemes néhány bekezdést szentelni a Magnus Aircraft világszínvonalú termékeinek, amelyek forradalmasítják a pilóták kiképzését és az elektromos motorok repülőipariban való elterjedését. A Magnus a világ első teljesen elektromos, kétüléses, oktató és alap műrepülhető repülőgépét alkotta meg. Az elektromos változat jelenleg fél órán keresztül képes a levegőben tartózkodni, ám a [...]

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére