Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: baloldali ellenzék

Deutsch: Az ellenzék EP-képviselői is a saját hazájuk ellen dolgoznak

Az Európai Parlament (EP) baloldali többsége – az Európai Néppártot is beleértve – politikai nyomásgyakorlást folytat a „jogállamiságinak füllentett kérdésben” – mondta a Fidesz-KDNP EP-delegációvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában nyilatkozva.

A baloldali pártok továbbra sem tudják az embereket megszólítani

A decemberi tüntetések nem váltották be a hozzájuk fûzött reményeket, nem segítették az ellenzéki pártok táborának növelését - derül ki egy friss felmérésbõl.

Bolondot csinálnak az ellenzékbõl, már a balosoknak sem tetszik Szél és Hadházy magánakciója

A baloldali pártok és a baloldali kommentelõk is kiakadtak Szél és Hadházy bohóckodásán a köztévé épületénél.

Ez a bátor baloldali ellenálló megmutatta, hogy ki a legény a gáton

Újabb roncsderbit tartottak a Parlament elõtt, ahol egy bátor, mindenre elszánt igazi demokrata lealázta a diktatúra õrkutyáit, a rendõröket.

Nincs jobboldali médiafölény

A rendszerváltás után az újságírás vagy független, vagy jobboldali lehetett - mondták a baloldali megszólalók. De az igazság az, hogy 2015-ig az újságírás Magyarországon csak baloldali volt. Ez pedig tény!

Demszky korrupciós botránya rontja az európai uniós besorolásunkat

Egyoldalú adatokat közöl és sajátosan értelmezi a balliberális média az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) Magyarországot érintõ, 2013 és 2017 közötti jelentéseit; a brüsszeli testület által vizsgált, korrupciógyanús magyarországi projektek közül minden téren kimagaslanak a 4-es metró szociálliberális kormányok alatt kötött szerzõdései, ezek jelentõsen rontják korrupciós besorolásunkat - írja a Magyar Idõk.

Hiába tagadják: a baloldali ellenzék mégis lebontaná a határkerítést

A Magyarország és az Európai Unió külsõ határát szavatoló biztonsági határzár lebontására tett javaslatot Karácsony Gergely pártja. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje a kampány közeledtével többször is önellentmondásba keveredett az ügy kapcsán.

Majdnem egy igazi független, demokrata civil lett a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje

Aztán közbeszólt a valóság, és Lattmann Tamás megmaradt a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanárának. Továbbra is civil, független mint az egyszeri indexes újságíró.

Vissza az oldal tetejére