Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: brit parlament

Beindult a kampány, feloszlott a brit parlament

Feloszlott szerdán a brit parlament, és ezzel hivatalosan is elkezdődött a december 12-re kiírt előrehozott parlamenti választás valójában már javában zajló kampánya.

A brit politikai elit teljesen elszakadt a választóktól

A brit politikai elit teljesen elszakadt a választóktól

Az elmúlt napok szigetországi történései még a legfelkészültebb politikai elemzőket és újságírókat is nehéz helyzetbe hozták, ám egy dologban nagyon nagy az egyetértés: a brüsszeli lobbi rendkívül engedelmes játszótársat talált magának a brit politikai elit személyében, ezzel teljes mértékben elárulva a közvetlen demokrácia eszméjét és a népakaratot.

A brit parlament az alternatív Brexit-javaslatokat is leszavazta

Elképzelhetõ, hogy az Egyesült Királyság végül megállapodás nélkül fog kilépni az unióból.

A héten újabb szavazás lehet a Brexit-megállapodásról

Theresa May brit miniszterelnök utalást tett arra szerdán, hogy a brit EU-tagság megszûnésének feltételrendszerérõl novemberben elért, a londoni alsóház által azonban eddig kétszer is nagy többséggel elutasított megállapodást a kormány a héten ismét az alsóház elé terjesztheti vitára és szavazásra.

Brexit: Theresa May csak rövid halasztást kér

A Downing Street közlése szerint a miniszterelnök a brit EU-tagság megszûnésének csak viszonylag rövid halasztását kéri az Európai Uniótól.

Theresa May is a Brexit elhalasztásával számol

A várakozásoknak megfelelõen újból elutasította a londoni alsóház a kedd esti szavazáson a brit EU-tagság megszûnésének (Brexit) feltételrendszerét tartalmazó megállapodást.

Jeremy Corbyn egy csehszlovák kémmel találkozgatott a brit parlament alsóházában

Jeremy Corbyn, a brit Munkáspárt vezetõje több alkalommal is találkozott egy csehszlovák kémmel a nagy-britanniai parlament alsóházában a '80-as évek második felében. Mindez azután derült ki, hogy a találkozóról készült feljegyzések elõkerültek az egykori csehszlovák titkosszolgálat levéltárából.

Hat évig nem lesz politika a brit parlamentben

Legkevesebb hat évre kiköltöznek a brit parlamentbõl a honatyák, hogy lehetõvé váljon a leromlott állapotban lévõ mûemléképület felújítása, amely a számítások szerint mintegy 5,6 milliárd fontba fog kerülni.

Pofonként érte a briteket, mennyire felkészületlenek egy újabb terrortámadásra

A britek úgy gondolták, elég biztonsági intézkedést tettek, ám egy terrortámadással kapcsolatos riadóztatási próba során kiderült: nagy a baj.

Vissza az oldal tetejére