Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: energetika

Valódi problémákra adnak válaszokat az energetikai innovációk

Valódi problémákra adnak válaszokat az energetikai innovációk

Villanyautók és légkondicionálók üzemeltetési igényét okosan elosztó szabályozó technológia, egy mágneses, moduláris okoslámpacsalád, illetve egy, az elektromos autóhasználat kihívásaira fejlesztett teljes körű applikációs megoldás nyerte az MVM EDISON startupverseny idei döntőjét.

"Magyarországra megbízható szövetségesként tekintenek Washingtonban"

Magyarországra megbízható és partneri viszonyt kínáló szövetségesként tekintenek Washingtonban - hangsúlyozta Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára az amerikai fõvárosban.

Szoros együttmûködésre van szükség Európa középsõ, keleti és déli részén az energiabiztonság területén

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Belgrádban szervezett eurázsiai energiabiztonsági fórumon beszélt az együttmûködés szükségességérõl.

Végigsöpör az apokalipszis a közmûcégek piacán

A Századvég Gazdaságkutató konferenciát rendezett "A jövõ energetikája" címmel. Érdekes trendek rajzolódtak ki a szakértõk elõadásai alapján: az energetika egy olyan iparág, amelyben nagyon lassú változások tapasztalhatóak és alacsony az újításra, az innovációra való képesség. A negyedik ipari forradalom, a digitalizáció azonban fel fogja forgatni az iparágat és jelenleg úgy néz ki, hogy ennek a nagy energiacégek és a közmûszolgáltatók lesznek a vesztesei. Egyes iparági szereplõk apokaliptikus képet festettek a várható változásokról.

Orbán Viktor a globális energiabiztonság kérdéseirõl egyeztetett

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön az Országházban fogadta Fatih Birolt, a Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) ügyvezetõ igazgatóját, akivel egyebek mellett a globális energiabiztonság kérdéseirõl beszélt.

Nagy lehetõségek állnak Magyarország elõtt Asztanában

Magyarországnak fontos lehetõség az Asztanában szombaton megnyílt szakvilágkiállítás arra, hogy bemutassa a jövõ energiájához kapcsolódó megoldásait - hangsúlyozta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a kazah fõvárosban a magyar pavilon megnyitóján.

Hivatalos: Rick Perry lesz Trump energetikai minisztere

Az egykori texasi kormányzó kinevezését ma jelentette be hivatalosan a megválasztott elnök.

Reggel 7:59

Orbán Viktor Moszkvába látogat; marad a rendkívüli állapot Franciaországban; tovább nõ a feszültség a Dél-kínai-tengeren. A nap legfontosabb hírei.

Vissza az oldal tetejére