Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: gázellátás

Magyarország felkészült a Barátság vezetéken keresztüli kőolajszállítás akadozására

Számítani kell a Barátság vezetéken keresztüli kőolajszállítás akadozására a következő időszakban is az ukrajnai energetikai hálózatot érő orosz rakétatámadások miatt, a kormány azonban felkészült, ez nem befolyásolja az ellátásbiztonságot – közölte szerdán Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

A franciák szerint fel kell készülni az orosz gázellátás teljes leállására

A franciák szerint fel kell készülni az orosz gázellátás teljes leállására

A francia gazdasági miniszter szerint Franciaországnak „gyorsan csatarendbe kell állnia” annak érdekében, hogy felkészüljön arra a lehetőségre, ha teljesen megszűnik az orosz gázellátás.

A baloldal orosz gáz leállítására vonatkozó követelései veszélyeztetik a magyar rezsicsökkentést

A gazdasági válság, a termelésleállás és a lakossági fűtéskorlátozás csak néhány olyan következmény, amelyre akkor kellene számítanunk, ha teljesülne a baloldalnak az orosz földgázbehozatal leállítására vonatkozó követelése – írja az Origo.

Megszületett a megállapodás az oroszokkal az újabb hosszú távú gázvásárlás részleteiről

A hírt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter jelentette be, miután hétfőn Szentpéterváron megbeszélést folytatott Alekszej Millerrel, a Gazprom igazgatótanácsának elnökével.

Szijjártó: Magyarország előrelépett az energiaellátás diverzifikálásában

A külügyminiszter szerint az energiaellátás kérdése a kelet-közép-európai régióban mindig kritikus ügynek számított.

Azeri kapcsolat: erősödik gázellátásunk biztonsága

Azeri kapcsolat: erősödik gázellátásunk biztonsága

A biztonság mindenekelőtt. Ha az ember ilyen hírt olvas, okkal tölti el öröm a szívét. Márpedig az, hogy 2023-tól már Azerbajdzsánból is érkezhet földgáz Magyarországra, évente 1-2 milliárd köbméternyi, mindenképpen a biztonságérzetet erősítő információk közé tartozik.

Szijjártó: Magyarország gázellátása a jövõ évre is biztosított

Magyarország jövõ évi gázellátása akkor is biztosított, ha Moszkva és Kijev között nem születik az év végéig új, gáztranzitról szóló megállapodás, a Gazprommal emellett megindult a hosszú távú hazai ellátás biztonságához szükséges tervezés és együttmûködés is - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Szijjártó: 2021-ig biztosítottuk Magyarország gázellátását

Minden elemében létrejött az a megállapodás, amely biztosítja Magyarország gázellátását 2021-ig - olvasható Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Mesterházy Attila szocialista országgyûlési képviselõnek adott válaszában.

Vissza az oldal tetejére