Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: gyurcsány kormány

Régi bűnnek hosszú az árnyéka

Régi bűnnek hosszú az árnyéka

Az Alapjogokért Központ a második Orbán-kormány megválasztásának 10 éves évfordulóján elsőként az „Őszinteség” elnevezésű tanulmányát mutatta be.

„Gyurcsányék megalázó bérekért dolgoztatták az ápolókat”

Július 1-jével nyolc százalékkal emelkedik az egészségügyi szakdolgozók és védőnők alapbére – jelentette be az egészségügyért felelős államtitkár. Horváth Ildikónak, az Emmi államtitkárának bejelentésére reagálva a Fidesz közleményben emlékeztetett arra, hogy Gyurcsányék megalázó bérekért dolgoztatták az ápolókat.

A Fidelitas is beszólt a AVH-s örökségû gyurcsányistáknak

Az alkotmánybírák megválasztása után összeszólalkoztak az LMP politikusai a Demokratikus Koalíció képviselõjével, Varju Lászlóval a parlament keddi ülésnapján, amikor megszavazták az AB új tagjait. A DK szerint az, hogy az LMP biztosította a kétharmadot, nem más, mint kollaboráció. Schiffer aztán jól kiosztotta a gyurcsányistákat és az ÁVH-s szellemi elõdeinek nevezte õket. Most a Fidelitas tartott sajtótájékoztatót, melyben elítélték Varjú dühkitörését.

Visszaveheti a kormány a MÁV Cargo-t?

Visszaszerezheti a magyar állam a MÁV Cargo céget és így ezzel a nemzeti tulajdonú vasúti szállítmányozás lehetõségét is. A Gyurcsány kormány egyik legszégyenletesebb áron aluli kiárusítás privatizációs akciója volt a MÁV szállítmányozási cégének osztrák kézbe adása. A Magyar Idõk "iparági" forrásokból úgy értesült, hogy kormányzati egyeztetések folynak a Rail Cargo Hungaria, az egykori MÁV Cargo vállalat részleges visszavásárlásáról.

Vissza az oldal tetejére