Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: hanuka

Orbán Viktor: Az ünnep örömöt, szeretetet és békességet is hozzon a világba!

Orbán Viktor miniszterelnök a magyarországi zsidó szervezetek vezetőinek küldött levélben köszöntötte a hazai zsidóságot a fény ünnepe, a közelgő hanuka alkalmából – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Abszurd: a sötétben járó Baranyi a fények ünnepén gyújtott gyertyát a zsinagógában

Abszurd: a sötétben járó Baranyi a fények ünnepén gyújtott gyertyát a zsinagógában

Sok van, mi gusztustalan, de Baranyi Krisztina képmutatásánál nincs semmi gusztustalanabb – idézhetnénk Szophoklész helyzetre aktualizált parafrázisát.

Orbán Viktor: a hanukagyertyák fénye emlékeztessen a hit és összetartozás megtartó erejére

Levélben köszöntötte a magyarországi zsidóságot hanuka ünnepe alkalmából Orbán Viktor miniszterelnök – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár vasárnap.

Nem elég píszí a karácsony szó a német integrációs miniszter szerint

Úgy tûnik, Annette Widmann-Mauznak annak ellenére akadt problémája a legfontosabb keresztény ünnep megnevezésével, hogy a Kereszténydemokrata Unió (CDU) tagja.

Így köszöntötte advent elsõ vasárnapját az MSZP

Tegnap volt advent elsõ vasárnapja, elkezdõdött a karácsonyra történõ lelki felkészülés négy vasárnapon át tartó idõszaka. A keresztények böjttel, bûnbánattal és jó cselekedetekkel készülnek Jézus születésének ünnepére.

Jobbik: Boldog hanukát!

Vona pártja idén is küld minden egyes zsidó szervezetnek hanukai üdvözlõlapot.

A Jobbik etikai bizottsága hülyét csinált Vona Gáborból

Hiába nyilatkozta azt Vona Gábor, hogy õ személy szerint kizárná a pártból az antiszemita megjegyzést tevõ Jobbik vecsési szervezetének vezetõjét, a párt által felállított etikai bizottság homlokegyenest szembe ment a pártelnökkel: nem zárták ki.

Köves Slomó: "A probléma nem az iszlámmal van, hanem velünk"

Rendhagyó beszélgetés Köves Slomóval a 888-ról, a régi és az új világrendrõl, a holokausztról és a szocializmusról, Trumpról és a liberálisokról, Vona Gáborról és az okádékról, és persze arról, hogy na de "mit is adott nekünk a zsidó-keresztény kultúra."

Vissza az oldal tetejére