Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: író

Orbán Viktor Yoram Hazony világhírû konzervatív írót fogadta

Orbán Viktor miniszterelnök hétfõ délután a Karmelita kolostorban fogadta Yoram Hazony izraeli filozófust, a jeruzsálemi Herzl Intézet elnökét, akinek A nacionalizmus erénye címû könyve elnyerte a 2019-es év Konzervatív Könyve díját - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófõnöke.

Éric Zemmour: az iszlámot úgy tudjuk határok közé szorítani, ha a magánéletbe szorítjuk vissza

Éric Zemmour francia bevándorlásellenes író szerint országa az élõ példa arra, milyen lesz Európa, különösképpen Nyugat-Európa jövõje. Véleménye szerint olyan Franciaország van kialakulóban, ami muszlim, illetve keresztény vagy posztkeresztény enklávékból fog állni. A nép lázad, mert az elitje feláldozná õket.

A párizsi szoci polgármester nem tudta megakadályozni a jobboldali író temetését

Anne Hidalgo Párizs szoci polgármestere minden lehetséges eszközzel megpróbálta megakadályozni, hogy egy jobboldali francia írót a fõvárosban temethessenek el. Végül a teljes értelmiség összefogott, hogy méltó helyen nyugodhasson Michel Déon.

Wass Albert-megemlékezés miatt riasztanák a román hatóságokat

Wass Albert-megemlékezés miatt riasztaná a román hatóságokat az Elie Wiesel Intézet, mivel Romániában még mindig háborús bûnösként tartják nyilván a magyar írót.

Konrád György már megint nem vette be a gyógyszerét: kollaboránssá léptette elõ magát

Konrád György, a minden sarokban antiszemita magyarokat vizionáló önsorsrontó ismét szerepelt az ATV-ben, ahol kijelentette, hogy a Jobbik és a baloldal igazából össze is állhatna.

Egy agresszív mûvész rettegésben tartja Budakeszit

A dühös költõ szétverte a város mûvházát. A 2016-os év legabszurdabb története következik, egyenesen a Népszava tolmácsolásában.

Meggyilkolták a híres írónõt

Meggyilkolták Helen Bailey brit írónõt, a fõleg gyermek- és ifjúsági regényeirõl ismert szerzõt, akinek több mûve magyar fordításban is megjelent.

8 tény, amit nem tudtál Shakespeare-rõl

A drámaíró április 23-án született és ugyanezen a napon halt meg, 52 évvel késõbb.

Vissza az oldal tetejére