Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: kivándorlás

Fordított migráció: Mexikóba menekülnek az amerikaiak

Joe Biden gazdasága olyan gyorsan süllyed, hogy több mint ötmillió amerikai költözött Mexikóba.

Hárompercenként lelép egy ember Romániából

Erdélyi lapok beszámolói szerint a hivatalos adatok alapján 2017-ben átlagosan minden harmadik percben egy lakos kivándorolt Romániából, ami azt jelenti, hogy egy nap alatt 480 személy hagyta el az országot.

Mi lesz veled, Németország?

A legfrissebb statisztikai adatok szerint a nyugati német tartományokban a hat éven aluliak 42 százaléka már bevándorló hátterû.

Bezzeg Románia: tavaly naponta 600 román hagyta el a saját hazáját

A vágyvezérelt baloldali újságírók hetente tolnak egy bezzeg Romániát, de általában elhallgatják, hogy az ország a társadalmi és a politikai csõd szélén táncol, a gazdasága romokban hever, a politikai vezetése pedig csupán Brüsszel és Washington helytartójaként mûködik.

Jobb itthon: rohamosan csökkent a kivándorolni akarók száma

Sokkal kevesebben akarnak Magyarországról elvándorolni, hogy külföldön dolgozzanak, mint négy évvel ezelõtt - derült ki a Boston Consulting Group és a Profession.hu kutatásából.

Negyedmillióan hagyták el Horvátországot az uniós csatlakozás óta

Legalább 250 ezren hagyták el Horvátországot az utóbbi öt évben, vagyis azóta, hogy Zágráb az Európai Unió teljes jogú tagjává vált.

Szomorkodhat az ellenzék: még sincs annyi kivándorló, mint szerették volna

Pedig a kampányban még milliós számok röpködtek a levegõben, de a vágyvezérelt újságírást ezúttal sem igazolta a valóság.

A Baloldali Emigrálók Nagy Útikalauza

Kies hazánk baloldali fiainak már a választások másnapján opció volt az emigráció, de ahogyan azt megszokhattuk, a szájhõs fotelforradalmárok közül csak igen kevesen szánták rá magukat erre a lépésre. Eddig csak a méltán híres/hírhedt Schilling Árpád és neje, született Schilling Árpádné tervezi a kivándorlást. A keleti birkapásztorok körében népszerû társadalmi folyamat mozdonyára felkapaszkodó pesti, értelmiségi proletariátus élõ képviselõi példát vettek a több százezer mohamedánról és elindulnak a mesés, nagybetûs Nyugat irányába.

Vissza az oldal tetejére