Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: magyar-angol

Anglia rácsodálkozott a magyar fütyülőkre

Megint jöttek, szörnyülködtek. Nagyon meleg volt, üres lelátók helyett, 30-35 ezer gyerek fogadta a csapatokat, és – horribile dictu – a nem megfelelően érzékenyített ifjak kifütyülték a térdelési szertartást. Mindennek a tetejében Anglia 1–0-ra kikapott. Skandalum.

Az apa férfi. Az anya nő. A gyerekeinket meg hagyják békén!

Az apa férfi. Az anya nő. A gyerekeinket meg hagyják békén!

A magyar válogatott hatalmas eredményt elérve, 1:0-ra megverte Angliát, ezzel pedig egy 60 éves nyeretlenségi szériának vetett véget. Azonban a brit sajtóban ahelyett, hogy a saját játékosaik teljesítményét vennék elő, ehelyett a lelátón helyet foglaló s lelkesen szurkoló magyar gyerekekbe szálltak bele.

Szijjártó Boris Johnsonnak: A kettős mérce alkalmazása nem helyes

A magyar külügyminiszter a csütörtöki meccsel kapcsolatos műbalhéra és Boris Johnson brit miniszterelnök szavaira reagált.

Nem elég a 4-0-s angol győzelem, ráadásként az „ellenséges” szurkolók megbüntetését követelik

Nem elég a 4-0-s angol győzelem, ráadásként az „ellenséges” szurkolók megbüntetését követelik

Már megint nem a mérkőzésről beszélünk. Pedig a világbajnoki selejtezőnek is vannak tanulságai, például az, hogy a második félidőre a mieinknél elfogyott a levegő, a túloldalon azonban frissen, fitten mozogtak a angolok, így nem meglepő, hogy 4-0-ra nyertek a vendégek. Az eredmény azonban szinte mellékes körülménynek számít a hazai szurkolók állítólagos viselkedése miatt. Kétségtelen, hogy nem követték hűen az úri szalonok etikettjét, kiabáltak, és papírpoharakat is dobáltak. Már Harry Kane-ék obligát BLM-térdelése is hangos fütyülésre ingerelte az ultrákat.

Vissza az oldal tetejére