Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: maruzsa zoltán

Szemben a baloldal állításaival, a kormányzat emelné a köznevelésben a béreket

Szemben a baloldal állításaival, a kormányzat emelné a köznevelésben a béreket

Azonos arányban hazai és uniós forrásból 2025-ig 1200 milliárd forintot szán a kormány a pedagógusok illetményemelésére – jelentette be Maruzsa Zoltán, a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára a 24. Országos Közoktatási és Szakképzési Szakértői Konferencia keddi nyitónapján, Egerben.

Mindössze tíz iskolában engedetlenkedtek

Mindössze tíz iskolában engedetlenkedtek

„A mai napon az egész ország 2180 köznevelési intézményéből összesen tíz helyen vettek részt egyes kollégák a polgári engedetlenségben” – közölte a Klebersberg Központ (KK) a Magyar Nemzet megkeresésére. Jelezték, hogy ezekben az intézményekben is csak a pedagógusok kis része vett részt az akcióban.

„No vakcina, no parti”

A fiatalok regisztrálásáról és a kedvező járványügyi helyzetről volt szó az operatív törzs pénteki tájékoztatóján.

Müller Cecília: A harmadik hullám leszálló ágában vagyunk

A védőoltások felvételének növekedésével egyértelműen csökkennek a járványügyi adatok – mondta Müller Cecília országos tiszti főorvos az operatív törzs online sajtótájékoztatóján.

Maruzsa: Nem muszáj az ovisoknak bejárniuk

Az óvodák és a az alsó tagozatos iskolások április 19-i bejárása volt a fő téma a csütörtöki Operatív Törzs tájékoztatóján.

„Jókai Mórnak a magyar irodalomban helye van, ez nem lehet vita tárgya”

„Jókai Mórnak a magyar irodalomban helye van, ez nem lehet vita tárgya”

Maruzsa Zoltán szerint helyes, ha szakmai viták folynak arról, hogy mely írók kerüljenek a tananyagba, de nem írók véleménye fog dönteni.

Hagyományos módon rendezik meg az idei érettségi vizsgákat

Maruzsa Zoltán hangsúlyozta: a tavaly tavaszi és őszi írásbeli vizsgákon, valamint a januári középfokú felvételin alkalmazott intézkedések mellett – tantermenként tíz tanuló, maszkviselés, testhőmérséklet-mérés, távolságtartás és kézfertőtlenítés – sehol sem alakult ki gócpont.

Maruzsa: Ahol csak lehet, nyitva maradnak az általános iskolák és óvodák

Maruzsa: Ahol csak lehet, nyitva maradnak az általános iskolák és óvodák

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) köznevelésért felelős államtitkárát arról is kérdezték a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, hogy a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) az általános iskolákban is online oktatást szorgalmazott.

A téli szünetben minden iskolát és óvodát fertőtlenítenek

A téli szünetben minden iskolát és óvodát ki kell takarítani, ahol szükséges, a munkába a honvédséget is bevonják – mondta a köznevelésért felelős államtitkár a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján.

Maruzsa: 71 általános iskolában van rendkívüli tanítási szünet

Ez az 1–8. évfolyamon tanító intézmények kevesebb mint három százalékát jelenti – mondta a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján az Emberi Erőforrások Minisztériumának köznevelésért felelős államtitkára, aki szerint az iskolák működésének fenntartása a cél.

Vissza az oldal tetejére