Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: menekülés

Karácsony a bideni úton jár: kerüli a sajtót, nem válaszol a kérdésekre

Karácsony a bideni úton jár: kerüli a sajtót, nem válaszol a kérdésekre

Feltűnően sok a hasonlóság Karácsony Gergely főpolgármester és Joe Biden amerikai elnök kampánya között. Azt leszámítva, hogy mindketten alkalmatlanok a város-, illetve országvezetésre, valamiért egyaránt irtóznak az újságíróktól.

Így menekül Karácsony Gergely a nyelvvizsgáját firtató kérdések elől | VIDEÓ

Így menekül Karácsony Gergely a nyelvvizsgáját firtató kérdések elől | VIDEÓ

Válaszadás helyett inkább (ismét) elmenekült Karácsony Gergely, amikor szerdán az Origo riportere állítólagos nyelvvizsgájáról kérdezte.

Háromezer doboz csempészett cigarettával menekültek a rendőrök elől

Csaknem háromezer doboz csempészett cigarettával az autójában menekült a rendőrök elől két férfi Szabolcs-Szatmár Bereg megyében, az üldözés balesettel ért véget – közölte a rendőrség a police.hu oldalon vasárnap.

Börtönbe kellett volna vonulnia, több kerületen át menekült a rendőrök elől

Két körözés is érvényben volt az ellen a férfi ellen, aki több kerületen át menekült az őt igazoltatni próbáló rendőrök elől vasárnap – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Tartalék pártba menekülhet a Jobbik

Az októberi önkormányzati választásnak és az azt követő tisztújító kongresszusnak azért is van jelentős tétje a Jobbik számára, mert egy újabb kudarc a párt jövőjét veszélyeztetné. Erre utal, hogy a pénzügyi csőd szélén álló, támogatottságát rohamosan elveszítő párt már az év elején megteremtette egy új politikai formációba menekülés lehetőségét, amely egyes források szerint akár Vona Gábor visszatérésének is megágyazhat – olvasható a csütörtöki Magyar Nemzetben.

Menekülni próbált a Hableány kapitánya a katasztrófa elől

Az utolsó pillanatban még menekülni akarhatott a Hableány kapitánya a katasztrófa elől.

Mégsem olyan egyszerû a rohingyák sztorija, mint azt a nyugati sajtó lefestette

Megáradt folyókon és úttalan utakon menekülõ nõk és gyermekek tömegei. Ezt és ehhez hasonló jeleneteket ábrázoló képek árasztották el a világsajtót 2017-ben a mianmari rohingyák üldözése kapcsán, amikor is a helyi kormány - látszólag minden elõzmény nélkül - emberek százezreit üldözte el a hazájából. A nyugati sajtó a gonosz mianmari kormányról és az ártatlan rohingyákról írt, csakhogy ismét kiderült, hogy a kép sokkal árnyaltabb, mint azt láttatni szerették volna.

Taxival menekült a félidõben a potyázó kapus - VIDEÓ

A veterán kapus az óriási bakiját követõen felvette a nyúlcipõt.

Izrael csak feltételekkel engedi be területére a menekülõ perui exelnököt

Izrael csak akkor engedi be területére a korrupcióval gyanúsított Alejandro Toledo volt perui elnököt, ha majd rendezi ügyeit hazájában.

Vissza az oldal tetejére