Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: okostelefon

Janklovics átlökte a rendőrségi szóvivőt KAP-on

Janklovics átlökte a rendőrségi szóvivőt KAP-on

A menet közbeni okostelefon-használat és az ezzel járó figyelemelvonás okozta veszélyekre hívja fel a figyelmet az ORFK-OBB és az Aegon biztosító a legújabb kampányukban, aminek célja ezen jelenségek visszaszorítása. A videókban az ORFK szóvivőjét, Gál Kristóf alezredest is bevonta a marháskodásba a két sztárhumorista: Kovács András Péter (KAP) és Janklovics Péter.

Meg kell-e hurcolni mindenkit, aki használja a telefonját vezetés közben?

A keddi ceglédberceli baleset után merült fel a kérdés, vannak, akik Schobert Norbit is feljelentették az üggyel kapcsolatban.

Okostelefon-függõk lennének a magyarok?

Magyarországon az okostelefon-tulajdonosok 29 százaléka tartja magát telefonfüggõnek, ami jelentõsen elmarad a 42 százalékos régiós átlagtól - derül ki a Huawei megbízásából, az Ipsos által, az okostelefonok napi használatáról készített felmérésbõl.

A muszlimoknak tuti nem jön majd be az új iPhone

Komoly dilemmába ütköztek a muszlimok a legújabb iPhone bemutatása után, hiszen az Apple az iPhone X-szel áttért az ujjlenyomat-felismerésrõl az arcfelismerésre. Ami ugye burkában egy kicsit nehéz, így kérdéses, mennyire lesz elterjedt az új okostelefon a fejkendõsök körében.

Bizonyos gyerekeknek csak ártanak az okoskütyük

Akármennyire is rajongunk az okostelefonok, táblagépek, számítógépek iránt, a szakértõk szerit ezek bizonyos gyerekekre rendkívül károsan hathatnak.

Minden, amit az új Samsung okostelefonról tudnod kell

Alig egy hónap és érkezik a hét pecsét alatt õrzött Samsung Galaxy S8. Nézzük, eddig mit lehet tudni a telefonról.

Lassan drogfüggõséghez hasonlítható az okostelefonunkhoz fûzõdõ viszony

Reprezentatív felmérések szerint a vizsgált emberek negyven százaléka magányosnak érzi magát az okostelefonja nélkül. Kalmár Hajnalka szakpszichológus szerint az okostelefontól való függés drog-, vagy alkoholfüggõséghez hasonlítható.

Óriásit bukott a Samsung

A dél-koreai vállalat kedden egy nap alatt elveszítette piaci tõkeértékének 8 százalékát, miután bejelentette, hogy a továbbra is fennálló biztonsági kockázatok miatt világszerte leállítja a Galaxy Note 7 okostelefonok eladását, és megszünteti a készülékek gyártását.

Ezért hidegülünk el szexuálisan a partnerünktõl

Egy friss felmérés szerint a párkapcsolatok elhidegüléséért és az egyre ritkább szexért az okostelefonokat és a számítógépeket okolhatjuk.

Vissza az oldal tetejére