Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: önkéntes

Kórházi főigazgatóság: Már ötszáz önkéntesünk van

Máig mintegy ötszáz egészségügyi szakképzésben tanuló, illetve ilyen végzettségű önkéntes jelentkezett az Országos Kórházi Főigazgatóság hétfőn indított akciójára, amely a koronavírus-járvány elleni védekezést segítené.

ITM: Egy éve segítik az időseket és a családokat a Digitális Jólét Program önkéntesei

Egy éve segítik az időseket és a családokat a digitális ügyintézésben és a koronavírus-járvány miatt felmerülő kihívások kezelésében a Digitális Jólét Program önkéntesei – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) digitalizációért felelős helyettes államtitkára.

Orbán: „Oltunk, minden nap oltunk” – 2. rész

Orbán: „Oltunk, minden nap oltunk” – 2. rész

Orbán Viktor facebookos üzenete – 2. rész.

Gyurcsány most Aratóval vezettetné félre az életüket féltő embereket

Gyurcsány most Aratóval vezettetné félre az életüket féltő embereket

Gyurcsányék törvényjavaslatukkal újabb támadást indítottak az emberek félrevezetése, életük, egészségük kockáztatása érdekében.

Pszichiátriai kezelésre vonul el a Horthy-szobor megrongálója

Pszichiátriai kezelésre vonul el a Horthy-szobor megrongálója

Önkéntes pszichiátriai kezelésre vonul be egy pomázi kórházba T. Edit, az a 45 éves nő, aki maga büszkélkedett el vele, hogy vörös festékkel leöntötte Horthy Miklós szobrát. Minderről maga számolt be közösségi oldalán, hozzátéve: „így kapom a legkevesebb gyógyszert”. Nagy kérdés, vajon ez a lépés az elmeállapotának vagy az ellene indult eljárásban alkalmazott védekezési taktikának tudható-e be.

Révész Máriusz: már több mint ötezer önkéntes felajánlás érkezett

Révész Máriusz: már több mint ötezer önkéntes felajánlás érkezett

Sokan önkéntes munkával és egyéb felajánlásokkal, a nagyobb cégek adományokkal segítenek a koronavírus-járvány elleni védekezésben.

Tanulságos történetben meséli el egy volt önkéntes, miért lett örökre elege a migránsokból

Segíteni akart a bevándorlókon, de mára már csak keserves tapasztalatként gondol vissza élete ezen idõszakára. Nézzük, mi mesélnivalója van a mára már nyugdíjba vonult osztrák tanárnak, Franz Schmalwiesernek!

Migránsok tízezrei kapnak támogatást, hogy végre hazamenjenek

Csaknem 55 ezer migránsnak ítéltek meg pénzügyi támogatást az idén Németországban, hogy azok önkéntesen távozzanak az országból.

Májustól önkéntesek is õrizhetik a határt

A szeptember elsején indított toborzásra eddig 321-enjelentkeztek, legtöbben Borsod-Abaúj- Zemplén, Bács-Kiskun, Csongrád és Békés megyébõl jelentkeztek.

Most te is tehetsz valamit a hazádért

Az országos szemétgyûjtõ akcióhoz már százezren csatlakoztak. A Te Szedd! további önkénteseket vár, mert te is tehetsz valamit a környezetedért és az országért!

Vissza az oldal tetejére