Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Révész Máriusz: már több mint ötezer önkéntes felajánlás érkezett

888.hu/MTI

2020.04.15. 17:23

Sokan önkéntes munkával és egyéb felajánlásokkal, a nagyobb cégek adományokkal segítenek a koronavírus-járvány elleni védekezésben.

Révész Máriusz, az önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoport vezetője hangsúlyozta, hogy a március 21. óta működő segitunkegymasnak.hu honlapon keresztül folyamatosan és gyorsan érkeznek a felajánlások.

Révész Üllőn az eMAG és az Extreme Digital 100 ezer maszkos tárgyi adományát vette át. Mint mondta, a szájmaszkoknak már meg is van a helyük, mert a karitatív szervezetek többször jelezték, hogy nagy szükségük lenne különböző védőfelszerelésekre. A felajánlott maszkokból 50 ezer darabot a segélyszervezetek használhatnak fel, a többi a fogyatékkal élők ellátását segítő szociális intézményekhez kerül.

Várkonyi Balázs, az Extreme Digital alapító-ügyvezetője arról beszélt, hogy nemcsak saját kollégáik egészségének megóvása fontos a számukra, hanem a lakosságé is. Écsy Gábor, a Katolikus Karitász elnöke elmondta, hogy ez az adomány is jól mutatja az összefogás erejét, azt, hogy nagy erők mozdulnak meg, ha szükséges.

A segitunkegymasnak.hu oldalon önkéntes felajánlásokat lehet tenni, a 1357-es adományvonalon és a 11711711-22222222 számlaszámon a karitatív szervezetek munkáját lehet segíteni pénzfelajánlással.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére