Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: összeomlás

Gyurcsányéknak csak nyüves ország vagyunk

Gyurcsányéknak csak nyüves ország vagyunk

Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán még mindig a vasárnapi bejegyzése hirdeti az anyák napi szeretetet. Bár örök érvényű üzenet, amiről az ember szívesen olvas, de ha ez idő tájt van egy másik nagy nap is az életében, akkor a napi rendszerességgel bejegyzéseket író szerző arról sem feledkezhetne el. Gyurcsány Ferenc ugyanis éppen ma huszonöt éve kötött házasságot Dobrev Klárával.

Gyurcsány vermet ásott Orbánnak, de maga esett bele

Gyurcsány vermet ásott Orbánnak, de maga esett bele

Gyurcsány Ferenc, az ellenzék főnöke megint magas lóról beszélve akarta kioktatni a parlamentben Orbán Viktort. De ahogy korábban már számtalanszor, ezúttal is csúnyán beletört a bicskája a próbálkozásba. Tudjuk, aki másnak vermet ás, maga esik bele.

Összeomlás

A szélsõbaloldali anarchista rabol és gyújtogat, a rendõr kínoz és fosztogat, a néppárti polgármester meg nem tehet semmirõl, hiszen szexmániás.

Így omlik össze a Jobbik: Toroczkai beszólt Vonának, Sneider pedig emiatt lemondásra szólította fel

Egy nappal Vona Gábor csúfos veresége után hihetetlen sebességgel kezdi felemészteni magát a Jobbik. Miután Toroczkai László, a párt alelnöke nyíltan követelte ma Vona Gábor leváltását és a pártelitbõl való távozását is, addig válaszképpen az egykori szkinhed, Sneider Tamás Toroczkai lemondását követelte. Mi több, Sneider a saját lemondását is belengette.

Trump elégedetlen a törvényhozással, ezért hagyná a kormányhivatalok összeomlását

Az amerikai elnök elégedetlen a törvényhozók munkájával, és annak érdekében hogy elmozdítsa a holtpontról a dolgokat, akár azt is hagyná, hogy a kormányhivatalok átmenetileg összeomoljanak.

Guy Verhofstadt: bomlásnak indulhat az Európai Unió

A Brexit-tárgyalásokkal megbízott Guy Verhofstadt elmondása szerint a Brexit következményeképp bomlásnak indulhat az Európai Unió - számol be a Daily Express.

Európa a végét járja, Nyugat-Európa gyakorlatilag halott

Jacek Wrona, az elhárítás nyugalmazott tisztje és Dr. Rafal Brzeski, akadémikus hadtörténész a lengyel TVP beszélgetõs mûsorában beszélgettek a müncheni merényletrõl, illetve annak körülményeirõl és következményeirõl. De szóba került a kontinens jövõje is.

Felgyújtottak egy férfit, amiért ellopott 5 dollárt

Egyre borzalmasabb bûncselekményekhez vezet az önbíráskodás a teljes összeomlás szélére sodródott Venezuelában. Néhány hete a bosszúra szomjazó csõcselék megverte és élve felgyújtotta Roberto Bernalt, akit azzal gyanúsítottak, hogy ellopott öt dollárt egy idõs embertõl.

"Az Európai Unió az összeomlás szélén áll"

Marine Le Pen francia politikus szerint belülrõl repedezik a unió, hiszen vészesen rogyadozik a két legnagyobb eszmei pillérje.

Vissza az oldal tetejére