Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: seehofer

Seehofer: a migránsokat nem kell mindenáron Európa kikötőibe szállítani

Ideiglenes, átmeneti megoldásra lenne szükség a Földközi-tengeren megmentett emberek szétosztására, de az érintett országokra nem vonatkozhatnának kötelező kvóták, nehogy bárki de facto határnyitásként értelmezze a dolgot – jelentette ki Horst Seehofer német szövetségi belügyminiszter egy szerdai berlini sajtótájékoztatón.

Seehofer újabb bevándorlásügyi szigorításokat sürget

Újabb menekültügyi szigorításokat sürget Horst Seehofer német szövetségi belügyminiszter, miután egy csoport menedékkérõ járókelõkre támadt a napokban egy bajor kisvárosban.

Seehofer: "az illegális migráció már nem kifizetõdõ"

A menedékkérõk kezelésérõl létrejött megállapodás a koalíciós pártok között azt az üzenetet küldi a világba, hogy az illegális bevándorlás immár nem kifizetõdõ - jelentette ki Horst Seehofer német szövetségi belügyminiszter.

"Orbán Viktor a német konzervatívok példaképe"

A magyar kormányfõ és politikája nem csak Magyarországon sikeres, külföldön is egyre több követõje van.

Reggel 7:59

Ez várható ma!

Mire jut egymással Seehofer és Merkel?

Horst Seehofer német belügyminiszter, a CSU elnöke ma 17 órakor tárgyal Angela Merkel kancellárral a bevándorlást érintõ vitájukról, melyet a CDU berlini székházában tartanak. Ennek kapcsán a bajor miniszterelnök, Markus Söder jelezte: a CSU készen áll a kölcsönös engedményeken alapuló megegyezésre.

Merkel miatt napokon belül távozhat Seehofer

Horst Seehofer német belügyminiszter hétfõre virradóra megerõsítette, hogy felajánlotta lemondását pártja, a bajor Keresztényszociális Unió müncheni elnökségi ülésén vasárnap késõ este. A politikus kilátásba helyezte, hogy távozik az elkövetkezõ három napon belül pártelnöki és belügyminiszteri posztjairól, ha nem sikerül megállapodni Angela Merkel német kancellár pártjával, a CDU-val a határellenõrzés témája kapcsán.

Német lap: "Merkel egy gyáva kancellár"

Jörg Kürschner német újságíró az általa gyávának nevezett kancellárral szemben Horst Seehofer bátorságát méltatta, amiért az szembement a merkeli bevándorláspolitikával, vállalva a kormányválság következményeit.

Seehofer: megkérdõjelezhetetlen Orbán Viktor kormányfõi legitimitása

Horst Seehofer német szövetségi belügyminiszter Berlinben kijelentette, hogy Orbán Viktor miniszterelnöki legitimitása megkérdõjelezhetetlen, mivel megszerezte a magyar választóktól a felhatalmazást a kormányzás folytatásához.

A V4-ek fontos szövetségest kaptak Seehofer személyében

Kiszelly Zoltán politológus szerint a visegrádi és a bevándorlást ellenzõ országok fontos szövetségest kaptak Horst Seehofer bajor kormányfõ személyében, aki a Keresztényszociális Unió (CSU) vezetõjeként német belügyminiszter lett.

Vissza az oldal tetejére