Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: skandinávia

Így gyászolja önmagát Svédország

Így gyászolja önmagát Svédország

Nemrégiben Magdalena Andersson, Svédország miniszterelnöke hivatalosan is beismerte azon nyilvánvaló tényt, hogy a muszlimok integrációjára irányuló politika kudarcot vallott, ami párhuzamos társadalmakhoz és az erőszakos bűncselekmények számának folyamatos növekedéséhez vezetett. A traumatikus események átélése után természetes folyamat a gyász megélése, amit a szakirodalom öt fő szakaszra oszt fel: tagadás, harag, alkudozás, depresszió és elfogadás. Miután a kulturálisan idegen bevándorlók tömeges befogadása felszakította a svéd társadalom kohézióját, és Svédország gyakorlatilag megszűnt nemzetállamnak lenni, az ország vezetői is hosszú éveken át tartó gyászfolyamat részeként ébredtek rá végül a valóságra.

Valószínűleg atomreaktorból származnak az Észak-Európa fölött észlelt radioaktív részecskék

Valószínűleg atomreaktorból származnak azok a radioaktív részecskék, amelyeket Észak-Európa fölött észleltek, de egyelőre nem tudni, hogy honnan erednek – közölte pénteken a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ).

Nem tudják munkára bírni a migránsokat Svédországban

Nem tudják munkára bírni a migránsokat Svédországban

A radikálisan bevándorláspárti svédek annak ellenére akarnak még több migránst, hogy a náluk lévő illegális bevándorlókat képtelenek munkára bírni.

Már a tizenkét évesek árulják a drogot Svédországban

Az elmúlt hónapokban drasztikusan megnõtt a kábítószerrel kapcsolatos bûncselekmények száma, ami mögött az országba érkezett bevándorlók állnak. A legfiatalabb dílerek a hatóságok szerint alig 12 évesek.

A svédek megint szembemennek a forgalommal

Amennyiben a szülõ úgy dönt, hogy a gyerekének az iskolában is viselnie kell a muszlim fejkendõt, akkor a svéd iskolák ezt kötelesek elfogadni. Ezzel szemben a norvégok már tiltják a fátylat az oktatási intézményekben.

A józan ész utolsó állva maradt bástyája a messzi északon: Dánia

Döntéseivel és bevándorlásellenességével Dánia vált talán az utolsó olyan európai országgá, ami még a józan észre hallgat. Nézzük meg, hogyan vívta ki ezt a státuszát a skandináv állam!

Megugrott a többnejûség és a gyermekházasságok száma a migránsok miatt

A mindennapok részévé vált a többnejûség és a gyermekekkel kötött házasság Nyugat-Európában. Az Unió28 csütörtöki mûsorában több olyan esetet is bemutattak, amelyek egész Európában felháborodást váltottak ki, a német vagy a skandináv hatóságok mégsem tesznek ellenük semmit.

Közeleg Svédisztán!

A felnõttek számára indított nyelvi kurzusok közül most már az arab nyelvûek a legnépszerûbbek. Ez azt is jelenti, hogy ma már többen tanulnak arabul a skandináv országban, mint angolul vagy franciául.

Már Skandinávia sem elég jó a migránsoknak, inkább átszöknek Németországba

Egyre több menedékkérõ érkezik Németországba északról, a skandináv országokban bevezetett menekültügyi szigorítások miatt - írta a Welt am Sonntag címû vasárnapi német lap.

A zaklatási botrány elérte a liberális Skandináviát is

Ha senki sem úszhatja meg szárazon, akkor miért úsznák meg a perverz filmjeikrõl elhíresült dán filmgyártók?

Vissza az oldal tetejére