Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: szerzõdés

Újabb uniós gázszállítási egyezmény felmondását követelik francia parlamenti képviselők

A gázszállítások megnöveléséről Azerbajdzsánnal kötött egyezmény felmondását kérik az Európai Uniótól azok a francia parlamenti képviselők, akiknek pénteken közölte nyílt levelét a Párizsban megjelenő Le Monde című napilap.

Megindult a rendőrségi nyomozás Mártha Imre gyanús strómanszerződése ügyében

Megindult a rendőrségi nyomozás Mártha Imre gyanús strómanszerződése ügyében

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a Metropol megkeresésére közölte: eljárást folytatnak Mártha Imre, a budapesti közművezér strómanszerződése ügyében, Budai Gyula országgyűlési képviselő feljelentése nyomán.

Megtalálták Mártha Imre strómanját, az ügyvéd menekül és bujkál

Megtalálták Mártha Imre strómanját, az ügyvéd menekül és bujkál

A Metropol eljutott az ügyvédhez, aki egy strómanszerződéssel segít Mártha Imrének, a fővárosi közműcégek csúcsvezetőjének elrejteni óriási vagyonát. Mártha így bármikor, potom összegért visszaveheti milliárdos ingatlanokat rejtő cégét. Időközben már rendőrségi feljelentés is született az ügyben.

Szerződés bizonyítja, hogy eladnák a Városházát

Szerződés bizonyítja, hogy eladnák a Városházát

Az Index birtokában lévő dokumentumok bizonyítják, hogy hiába tagadta a főváros a Városháza eladásának tervét, mintegy negyvenmilliárd forintért kínálnák az ingatlant. Budapest egyik legértékesebb telkére a rajta lévő műemléki védelem alatt álló épülettel együtt az a cég igyekszik vevőt találni, amely évekkel ezelőtt az MSZP székházát is értékesítette. A megbízó ráadásul azzal csábítja a potenciális vevőt, hogy segítenek majd a szükséges építési engedélyek beszerzésében, amelyekkel akár szállodát, irodaházat vagy esetleg bankcentert alakíthatnának ki a Városháza helyén.

Atlétikai vb: a kis hazudós Karácsony felrúgná a megállapodást

Atlétikai vb: a kis hazudós Karácsony felrúgná a megállapodást

Döntöttem a Diákvárosról, az atlétikai vb-ről – írta drámai hangú friss Facebook-bejegyzésében Karácsony Gergely.

„Sajnos Európa átoltottság tekintetében nem áll olyan jól, mint mi, magyarok”

Schaller-Baross Ernő, a Fidesz európai parlamenti képviselője a Mandinernek adott interjújában elmondta, hogy ezt a sikert annak tudja be, hogy nem csupán nyugati, hanem hatékony és bevizsgált keleti oltóanyagokat is fel lehetett használni az oltakozás során. 

Perez nem tágít: a tagok nem távozhatnak a Szuperligából

A Real Madrid elnöke, Florentino Perez kijelentette, hogy a 12 alapító klubot továbbra is szerződés köti a labdarúgó Európai Szuperligához (ESL), azaz a tagok – bár a többség ezt már kijelentette – nem távozhatnak a társaságból.

Brüsszel úgy próbálja védeni magát, hogy az orosz vakcinát támadja

Egyértelműen Brüsszelt terheli a felelősség a vakcinabeszerzés akadozása miatt – jelentette ki Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Facebookon kedden közzétett videójában

Újra bebizonyosodott, Brüsszel nem mond igazat a vakcinaszerződésekkel kapcsolatban

Újra bebizonyosodott, Brüsszel nem mond igazat a vakcinaszerződésekkel kapcsolatban

A magyar illetékesek hivatalosan is megcáfolták a brüsszeli állítást, nem igaz, hogy Magyarország szerződött a nyugati vakcinagyártókkal.

Vissza az oldal tetejére