Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Apáti Bence 888-nak: „A baloldal háborúpárti, ezért fontos, hogy minél többen elmenjünk szavazni.”

888.hu

2022.04.02. 19:20

Apáti Bence, a Budapesti Operettszínház balettigazgatója, publicista, konzervatív közéleti személyiség nyilatkozott lapunknak a választás és a gyermekvédelmi népszavazás tétjéről és fontosságáról. 

 

888.hu: El fog menni szavazni, ha igen, miért tartja fontosnak a mostani választást?

Apáti Bence: Természetesen el fogok menni szavazni, mindig elmegyek szavazni és ahogy eddig is, most is a Fideszre fogok voksolni. A miniszterelnök péntek reggeli interjújában jelezte, hogy minden eddiginél fontosabb a mostani választás. Nyilván a baloldalon ezt próbálják elbagatellizálni, de a mostani események tükrében ez egy nagyon fontos megállapítás. A szomszédunkban háború dúl és a baloldali politikusok és a baloldali média mindent megtesz azért, hogy Magyarországot valahogy belerángassa ebbe a háborúba. A csütörtöki pécsi fórumán

Márki-Zay Péter elmondta: a magyarok inkább vérüket adnák az olaj helyett és arról is beszélt, hogy Ukrajna háborúja a mi háborúnk.

 

Én viszont azt gondolom, hogy Ukrajna háborúja, az Ukrajna háborúja és nem a miénk, nem szeretném ha én vagy a fiaim, vagy bárki magyar vére folyón ezért a háborúért.

 

888.hu: Ha már a háború szóba jött, mennyire változtatta meg a választások tétjét az, hogy a szomszédunk fegyveres konfliktusba került?

A. B.: Minden tekintetben megváltoztatta, teljesen kaotikus az ellenzék kommunikációja, részint azért, mert Márki-Zay Péter két héttel ezelőtt még mindenkit megfenyegetett, aki azt állította, hogy fegyverrel támogatná Ukrajna háborúját, részint mert töménytelen mennyiségű baloldali politikus került elő, aki háborúpárti, többek között Márki-Zay Péter is, aki csütörtökön az ecsetelte, hogy: Ukrajna harcát minden tekintetben támogatni kell. Kiismerhetetlen, hogy pontosan mit akarnak, de azt hiszem, nem lövünk mellé ha azt gondoljuk, amire Szijjártó Péter is utalt, hogy valószínűleg folyhatnak háttértárgyalások a magyar ellenzék és Zelenszkij között, amelyeknek az áll a középpontjában, hogy ha nyernek, akkor támogatni fogják a fegyverek átszállítását Magyarország területén. Ha azt nézzük, hogy Zelenszkij a légtérzárat is követeli, akkor nem túlzás kijelenteni, hogy baloldal támogatná ezt is. Miután Potocskáné Kőrösi Anita, Iványi Gábor, Juhász Ferenc, Rónai Sándor, Berg Dániel, Fekete-Győr András, Cseh Katalin mind olyan politikus, aki kiállt a fegyverszállítás mellett, ezért nagyon nehéz arra gondolni, hogy Szijjártónak ebben a témában ne lenne igaza.

Az kell, hogy mondjam, sajnos a baloldal bele szeretné rángatni Magyarországot a háborúba.

 

888.hu: A választásokkal párhuzamosan lesz egy gyermekvédelmi népszavazás is. Erről mi az ön véleménye?

A. B.: Rettenetesen fontosnak tartom! De egy kicsit szomorú is vagyok, mivel a Soros-szerveztek magyarországi kirendeltségei, a baloldali politikusok és a baloldali közszereplők és a sajtóik is a demokrácia megcsúfolására készülnek, érvénytelené akarják tenni a népszavazást ahelyett, hogy felvállalnák a vitát és arra buzdítanák a híveiket, hogy mondjanak igent a népszavazás kérdéseire.

 

Elkeserít, amikor megpróbálják a referendumot gúny tárgyává tenni vagy hazudnak róla és elbagatellizálják ezt a problémát.

 

Kétgyermekes apuka vagyok és ragaszkodnék ahhoz, hogy a gyermekeim ilyen típusú nevelését én és az anyukájuk intézze. Nem szeretném LMBTQ-szervezetnek adni a gyermekeim felvilágosítását. Az ellenzék hazugságaival szemben Nyugat-Európában és Amerikában is, sajnos heti, sőt, napi szinten járnak be az LMBTQ-szervezetek oktatási intézményekbe, ahol kisgyerekkel is foglalkoznak, akár óvodásokkal is. Például Skóciában rendelet van arról, hogy a szülőket nem is szabad értesíteni arról, hogy ha nemet akar váltani a gyermekük, úgy kell szólítani a választott nemén és nevén, mindezt úgy, hogy azt eltitkolják a szülők elől. Én nem szeretnék ilyen világban élni! Nagyon aggasztónak látom nazokat a folyamatokat, amik Nyugat-Európában és Amerikában elindultak.

 

888.hu: Az utolsó kérdésem az lenne: Mit üzensz azoknak, akik még nem döntötték el, hogy elmenjenek-e választani?

A. B.: Hogy menjenek el!

A legfontosabb, hogy elmenjenek szavazni, mert az ő bőrükre, sőt, hogy Márki-Zayt idézzem: „az ő vérükre” megy a játék.

 

Márki-Zay Péter kerek perec kijelentette, hogy az olaj helyett a vért szeretné választani, ennél egyértelműbben ezt nem lehet elmondani. Ezt nem lehet kimagyarázni, ezt nem lehet kidumálni, menthetetlen. Az ellenzék a háborút támogatja, én viszont békét szeretnék, ezért fontos, hogy minél többen szavazzunk.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére